Banky a nebankové firmy ponúkajú finančné produkty, ako sú hypotéky, spotrebiteľské úvery, bezúčelové úvery a finančné alebo operatívne lízingy. Medzi obľúbené pôžičky patria pôžičky bez ručiteľa, bez dokazovania príjmu alebo bez nahliadnutia do registra.

Pre klientov, ktorí v banke neuspejú, ponúkame nebankové pôžičky a americkej hypotéky až do výšky 10 000 000 Sk oproti zástave nehnuteľnosti. Konsolidujú dlhy a pôžičky do jedného úveru s výrazne nižšou splátkou. Ponúkame tiež úvery na vyplatenie dlhov - exekúciou alebo dražby na nehnuteľnosti. Neberieme žiadne poplatky vopred. Máme licenciu od ...

Richard Šimek sa zameriava na oblasť poskytovania úverov, poistenia a investícií.

Mgr. Jakub Krivánek sa zameriava na sprostredkovanie úverov, hypoték, sporenia a životného a neživotného poistenia.

Rýchla online pôžička bez ručenia do 10 minút. Inzertný portál a on-line bazár. Online recepty na varenie pre začiatočníkov i pokročilých kuchárov - mäso, omáčky, polievky, šaláty a ďalšie.

Sme špecialisti na nebankové pôžičky a úvery zabezpečené nehnuteľností. Naše pôžičky sú určené pre klientov, ktorí nemôžu žiadať o úver v banke. Žiadať možno až o 50% trhovej ceny nehnuteľnosti! Neponúkame spätný lízing, ale úver so zástavou, ako banky. To znamená, že majiteľom nehnuteľnosti je až do úplného splatenia pôžičky klient! Dobu ...

Ing. Dana Pokorná sa zameriava na poskytovanie nebankových pôžičiek a finančné poradenstvo.

Oddlžovanie, riešenie exekúcií a konsolidácie.

Bankové služby v oblasti retailového, podnikového a investičného bankovníctva. Špecializované služby: - penzijné pripoistenie - stavebné sporenie - faktoring - spotrebiteľské úvery a poistenie ..

Váš konzultant s.r.o. sa zameriava na finančné plánovanie, investície, hypotéky, poistenie rôznych rizík a na reality.

Špecializujeme sa na bankové a nebankové pôžičky aj hypotéky, úvery pre podnikateľov, vyplatenie exekúcie, oddlženie nehnuteľností, spätný lízing nehnuteľností. Spolupracujeme s overenými investormi.

Ponuka pôžičiek, hypotekárnych úverov, stavebného sporenia a realitných služieb, vyplácanie exekúcií a oddlženia.

Online marketing v oblasti online pôžičiek - publikovanie informácií o bankových a nebankových pôžičkách, tipy pre spotrebiteľov. Tvorba webových stránok, SEO.

FND Financie s.r.o. sa zameriava na hypotéky, úvery, poistenie, finančné služby a na refinancovanie hypoték.

HYPO Corporation s.r.o. sa zameriava na finančné poradenstvo a poskytovanie hypoték.

BIZAP Holding, s.r.o. sa zameriava na finančné poradenstvo a sprostredkovanie úverov.

Financovanie nehnuteľností - hypotekárne úvery - stavebné sporenie - spotrebné a úverové družstvá Poistenie - povinné ručenie na automobil - havarijné poistenie - poistenie majetku a zodpovednosti občanov - životné a úrazové poistenie - poistenie priemyslu a podnikateľov Pôžičky a úvery - účelové a neúčelové pôžičky - konsolidácia existujúcich ...

Sprostredkovanie hypotekárnych úverov, stavebných úverov, sporenia, stavebného sporenia. Finančné poradenstvo.

Financie Morava Corporate s.r.o. sú finanční sprostredkovatelia, ktorí na základe požiadaviek klienta vytvoria ponuky veľkých bánk a poisťovní. Poskytujú finančné služby ako sú hypotéky, úvery, sporenie (penzijné, sporiace účty a pod.), investície a poistné služby (poistenie vozidiel, života, nehnuteľností i domácností).

Spoločnosť poskytuje činnosti v oblasti poisťovníctva, ako je poistenie vozidiel, zaistenie v prípade úrazu, poistenie majetku občanov i firiem. Na základe zistených potrieb Vám môžu porovnať ponuky veľkých bánk a poisťovní. Z finančnej oblasti vykonáva hypotekárne úvery a pôžičky na bývanie.

Poskytujeme finančné služby, služby rodinného finančného poradcu, finančné poradenstvo. Zaistenie, vybavenie, poradenstvo: - hypotéky - zabezpečenie vybavenia úveru až po čerpaní - refinancovanie hypotekárnych úverov - tvorba, správa rezerv - pôžičky - stavebné sporenie.

Rýchla pôžička 500 Sk až 300 000 Sk - Doba splatnosti: 1 deň až 84 mesiacov - Rýchlosť: do 10 minút - Úroková sadzba: od 4, 99% p. RPMN 5, 55 % Požiadavky: - Vek od 18 do 64 rokov - České občianstvo - Vlastný bankový účet vedený na vaše meno - Stály príjem