Obhajoba v trestnom konaní, úprava pomeru k maloletým, rozvody, žaloby, overovanie podpisov, tvorba predmanželských, darovacích, nájomných, výmenných, kúpnych a iných zmlúv. To je len malý zoznam právnických a advokátskych služieb, ktoré môžete využiť.

Advokátska kancelária pre podnikateľov a poskytovanie právnych služieb v oblasti majetku. Praktizujeme najmä v oblastiach práva licencií a softvéru, autorského práva, zmluvného práva, práva nehnuteľností, pracovného práva a právneho zastupovania pred súdmi.

Advokátska kancelária - právo obchodné, reklamné, autorské, softvérové a pracovné - nehnuteľnosti - zastupovanie v konaní. Právne kanceláriu.

Mgr. Ria Polášková poskytuje advokátske a právne služby, špeciálne právo rodinné, pracovné, obchodné, konkurzné, trestné a správne.

služby - poradenstvo pri výbere najlepšieho dodávateľa - nastavenie nákupných procesov - e-aukcie.

Advokátska kancelária Musil a partneri s.r.o. poskytuje komplexný právny servis.

Ponúkame komplexné právne služby so zameraním na generálnu prax. Advokátske služby poskytujeme aj v nemeckom jazyku. Činnosť: - právne služby - advokátske služby. Našou prioritou je spokojný zákazník a preto dbáme na vysoko profesionálny prístup. Naše dlhoročné skúsenosti v obore Vám zaručujú tie najlepšie služby. Sídlo ...

Advokátske služby kvalitne za priaznivé ceny - zmluvy, nehnuteľnosti, rozvody, exekúcie, oddĺženie. On-line poradňa zadarmo.

Špecializované poradenstvo: -ekonomické, daňové, kontrolné, právne, investičné a organizačné. Veľkoobchod, dodávky: -oceľový kovošrot.

Skupina advokátskych kancelárii poskytujúcich komplexné právne služby a poradenstvo prostredníctvom svojich pobočiek v Českej republike, Slovenskej republike av Poľsku.

Daňové poradenstvo. Vedenie účtovníctva: - mzdové účtovníctvo - účtovné poradenstvo - daňová evidencia. Zakladanie a likvidácia spoločnosti. Právne poradenstvo.

Hľadáte profesionálnu advokátsku kanceláriu? Naša advokátska kancelária sa zaoberá všetkou právnou agendou - občianskym právom, obchodným právom, rodinným právom, správnym právom a insolvenčným právom. Ctíme kvalitu poskytovaných advokátskych služieb pre našich klientov. Ku každému klientovi máme individuálny prístup podľa daného ...

Insolvenčný správca JUDr. Ing. Daniela Majzlíková LL.M. špecializuje na Konkurzné právo a riešenie úpadku fyzických aj právnických osôb. Naša insolvenčný kancelária ponúka spisovanie konkurzných návrhov, kompletné konkurzné a právne poradenstvo a zostavenie reorganizačných plánov, spisovanie a podanie prihlášok do konkurzných konaní a ďalšie. ...

Advokátska kancelária - právo občianske, rodinné rozvody, spoločný majetok manželov a trestné - maloleté deti starostlivosti, výživné - ľudské práva a slobody.

-Reklamná činnosť, marketing, mediálne zastúpenie -Poskytovanie softvéru, poradenstvo v oblasti informačných technológií, spracovanie dát, hostingové a súvisiace činnosti a webové portály -Veľkoobchod a maloobchod -Sprostredkovanie obchodu a služieb

Patentová, znalecká a známková kancelária v Ostrave: - spracovanie patentových prihlášok, vynálezov, úžitkových vzorov - registrácia úžitkových, priemyselných vzorov aj do zahraničia - známková rešerš - registrácia ochranných známok - registrácia, zabezpečenie internetových domén - mesačné sledovanie známkového fondu - odhalenie porušenia ...

Advokátska kancelária poskytuje právne služby vo všetkých hlavných oblastiach práva. Najmä potom práva zmluvného, autorského, trestného, športového, nehnuteľností a náhrady škody. Radi Vám pomôžeme predísť právnym problémom, a pokiaľ už existujú, dokážeme ich vyriešiť k Vašej spokojnosti.

Advokátska kancelária. Právne služby. - korporátne a obchodné právo - občianske právo - rodinné právo - pracovné právo - advokátska úschova - športové právo - konkurzné právo - trestné právo.

Služby: -právne poradenstvo - zastupovanie v oblasti práva občianskeho, rodinného, obchodného a obhajob v trestnom konaní.

Advokátska kancelária. Kancelária sa pri svojej poradenskej činnosti venuje obchodnému, správnemu, občianskemu, rodinnému a pracovnému právu.