Obhajoba v trestnom konaní, úprava pomeru k maloletým, rozvody, žaloby, overovanie podpisov, tvorba predmanželských, darovacích, nájomných, výmenných, kúpnych a iných zmlúv. To je len malý zoznam právnických a advokátskych služieb, ktoré môžete využiť.

Advokátska kancelária. Pobočka: Opava, Dolné námestie 304/22

Advokátska kancelária - právo konkurzné, obchodné a živnostenské - právo obchodných spoločností zakladanie, likvidácia Výkon rozhodnutia zástavy, vymáhanie pohľadávok

Advokátska kancelária: - právo občianske, rodinné, pracovné, obchodné, trestné, správne a ústavné.

-Sprostredkovanie obchodu a služieb -Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností -Veľkoobchod a maloobchod

Advokátska kancelária prevádzkuje značku Abivia a poskytuje klientom komplexné právne služby v konkurznom konaní a pri riešení dlhovej situácie. Pre fyzické i právnické osoby odborne spíše a podá návrh na povolenie oddĺženie alebo insolvenčný návrh a prevezme právne zastúpenie v priebehu celého konkurzného konania.

Špecializované poradenstvo: -ekonomické, daňové, kontrolné, právne, investičné a organizačné. Veľkoobchod, dodávky: -oceľový kovošrot.

Skupina advokátskych kancelárii poskytujúcich komplexné právne služby a poradenstvo prostredníctvom svojich pobočiek v Českej republike, Slovenskej republike av Poľsku.