Obhajoba v trestnom konaní, úprava pomeru k maloletým, rozvody, žaloby, overovanie podpisov, tvorba predmanželských, darovacích, nájomných, výmenných, kúpnych a iných zmlúv. To je len malý zoznam právnických a advokátskych služieb, ktoré môžete využiť.

Advokátska kancelária, právne služby, advokátka: - právo nehnuteľností a development - bytové právo - rodinné právo - pracovné právo - vymáhanie pohľadávok - zriaďovaním energetických vecných bremien.

Advokátska kancelária prevádzkuje značku Abivia a poskytuje klientom komplexné právne služby v konkurznom konaní a pri riešení dlhovej situácie. Pre fyzické i právnické osoby odborne spíše a podá návrh na povolenie oddĺženie alebo insolvenčný návrh a prevezme právne zastúpenie v priebehu celého konkurzného konania.

Poslaním občianskeho združenia je poskytnúť radu zraneným a ich rodinným príslušníkom, ako sa vyrovnať s následkami úrazu a získať zodpovedajúce odškodnenie za úraz.

Advokátska kancelária JUDr. Jaroslav Mašek ponúka svojim klientom služby advokátskej kancelárie so zameraním na rodinné, obchodné, občianske a bytové právo. Ďalej riešime právo okolo reštitúcií, rozvodov a spoločného majetku manželov. Svojich klientov tiež zastupujeme v konaní pred súdmi a v rozvodových konaniach. V neposlednom rade zabezpečujeme ...

Spoločnosť Vindicia s.r.o. so sídlom v Prahe sa zaoberá sprostredkovaním služieb advokáta a súdneho znalca nemateriálnej ujmy po celej SR. Celú operáciu odškodnenia riadime cez náš systém, ktorý úplne spĺňa požiadavky GDPR – ochrany osobných dát. Advokáti aj lekári všetko spracovávajú v našom systéme. Disponujeme špecializovaným tímom ...

Ponúkame služby advokátskej kancelárie. Zameriavame sa na obchodné právo, fúzie a akvizície, občianske právo, pracovné právo, súdne spory, rozhodcovské konanie, trestné a priestupkové právo, medzinárodnú a vnútroštátnu prepravu, logistiku a ďalšie.

LEJČEK & ASSOCIATES, patentovej a právnej kancelárie: Patríme medzi moderné patentovej a právnej kancelárie európskeho typu, ktoré pružne reflektujú potreby svojich klientov vo vybraných právnych odboroch, chráni ich oprávnené záujmy a uvádzajú do života po autorsko-právne i priemyselne-právnej stránke tiež ich umeleckou tvorbu, myšlienky, nápady ...

Advokátska kancelária poskytuje komplexné právne služby so zameraním na individuálne požiadavky klienta. Zastupujeme klientov pred súd a pripravujeme zmluvné podklady. Najčastejšie sa zaoberáme trestným právom, obchodným právom a právom občianskym.

Advokátska kancelária so špecializáciou na oblasť azylového, bytového, obchodného a rodinného práva a nehnuteľnosti. Obhajoba ex offo.

Právne služby najmä v oblasti dedičského, zmluvného, obchodného práva a mediácie.

Poskytovanie právnych služieb advokáta so zameraním na prevody nehnuteľností, nájomné právo, susedské vzťahy, obchodné korporácie, ochranné známky, GDPR, pohľadávky a dlhy, rodinné právo, náhradné materstvo, dedičské právo, zmluvy on-line / vzorové zmluvy, on-line právne poradenstvo .

Advokátska kancelária poskytuje komplexné právne služby v mnohých odvetviach práva. Právne služby: - občianske právo - právo obchodných korporácií a družstiev - občianske právo - konkurzné právo - trestné právo - správne právo.

Advokátska kancelária - generálna prax - autorské a občianske právo - maloleté deti starostlivosti, výživné - nakladateľské zmluvy.

Poradenské služby a kompletný outsourcing v oblasti vedenia účtovníctva, právneho i daňového poradenstva a mzdovej agendy.