Obhajoba v trestnom konaní, úprava pomeru k maloletým, rozvody, žaloby, overovanie podpisov, tvorba predmanželských, darovacích, nájomných, výmenných, kúpnych a iných zmlúv. To je len malý zoznam právnických a advokátskych služieb, ktoré môžete využiť.

Služby: -advokátske služby v oblasti občianskeho, obchodného a rodinného práva.

Advokátska kancelária poskytuje služby občanom, podnikateľom a organizáciám vo všetkých oblastiach práva. Špecializujeme sa na právo obchodné, občianske, rodinné, pracovné a právo trestné. Vykonávame kontrolu a úpravy zmlúv a iných dokumentov on-line do 48 hodín. Objednanie je možné na uvedenom tel. čísle.

Patentová a známková kancelária: - ochrana priemyselných práv a práv na označenie - ochrana dizajnu - ochranné známky - patentové a známkové rešerše - ponzultačné a poradenské služby ai.

Advokátska kancelária - právne činnosti - kúpnej zmluvy - darovacej zmluvy - rodinné právo - zmluvy o dielo - pracovné právo - občianske právo - zastupovanie v dedičskom konaní - ostatné oblasti práva

Ponúkam komplexné právne služby advokátskej kancelárie v civilných i trestných veciach. Zameriavam sa na občianske právo, pracovné právo, rodinné právo vrátane vysporiadania spoločného imania manželov. Vykonávam prevody nehnuteľností, spisujem a uzatváram zmluvy. Poskytujem právne zastúpenie. Absolútna diskrétnosť zaručená. Môžete ma kontaktovať ...

Služby: - advokátska kancelária - právny servis obchodných spoločností - spisovanie zmlúv - vymáhanie pohľadávok