Bankové a nebankové pôžičky, životné, cestovné a dôchodkové poistenie a ďalšie finančné služby vám ponúkajú bankové spoločnosti, nebankové firmy a poisťovne. Ak potrebujete v tejto finančnej a právnej oblasti poradiť, obráťte sa na finančného poradcu.

Služby: - účtovníctvo - daňová evidencia - mzdy - daňové poradenstvo

HTS v.o.s. podniká v oblasti ekonomického a účtovného poradenstva. Ďalej: -spracovanie dát -poskytovanie softvér.

Služby: - ekonomické, daňové poradenstvo.

- daňové poradenstvo - spracovanie daňového priznania - daňová evidencia - mzdy a personalistika

NOcrime s.r.o. sa zameriava na správu a inkaso pohľadávok, účtovníctvo, fyzickú ostrahu a bezpečnostné systémy a na detektívne a právne služby.

AUTO CRASH Info s.r.o. sa zameriava na poskytovanie právnych služieb pri uplatnení nárokov u poisťovne a na vypracovanie lekárskych a znaleckých posudkov.

-Výroba kovových konštrukcií a kovových výrobkov -Výroba strojov a zariadení -Provozování vodovodov a kanalizácií a úprava a dodávka vody -Nakládání s odpadmi (okrem nebezpečných) -Velkoobchod a maloobchod -Poskytovanie softvér, poradenstvo v oblasti informačných technológií, spracovanie dát, hostingové a súvisiace činnosti a webové ...

Služby - spracovanie účtovníctva, daňovej evidencie, daní, personalistiky a miezd. Kancelária: - adresa: Bayerova 23, 602 00 Brno.

Účtovná a daňová kancelária - spracovanie účtovníctva - daňové služby - spracovanie miezd a personálna agenda.

Služby - vedenie účtovníctva - vedenie daňovej evidencie - daňové priznania - spracovanie miezd.

Účtovné a daňové služby - vedenie účtovníctva - daňová evidencia - spracovanie miezd a vedenie kompletnej mzdovej agendy.

Daňové poradenstvo. Vedenie a rekonštrukcie účtovníctva: - daňová evidencia (jednoduchá) - spracovanie miezd - účtovné poradenstvo - vedenie účtovníctva (podvojné).

Ponuka pôžičiek, hypotekárnych úverov, stavebného sporenia a realitných služieb, vyplácanie exekúcií a oddlženia.

-Prenájom a požičiavanie vecí hnuteľných -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Služby v oblasti administratívnej správy a služby organizačno-hospodárskej povahy -Výroba, obchod a služby inde nezaradené -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Realitná činnosť, správa a údržba ...

Just Invest s.r.o. sa zameriava na investičné služby týkajúce sa podielových a trustových fondov, fondov kvalifikovaných investorov a na alternatívne investície.

PhDr. et Bc. Jan Kabát poskytuje služby pre riešenie sporov mimoprávnou cestou, právne služby, realizuje kurzy ADR a ponúka možnosť usporiadania supervízneho stretnutia pre mediátorov.

Služby: -auditing -daňové poradenstvo -vedenie účtovníctva -kompletný daňový servis.

Online marketing v oblasti online pôžičiek - publikovanie informácií o bankových a nebankových pôžičkách, tipy pre spotrebiteľov. Tvorba webových stránok, SEO.

Sme zavedená účtovná spoločnosť, ktorá sa zaoberá kompletným spracovaním účtovníctva. Poskytujeme profesionálne a vysoko kvalifikované služby. Spolupracujeme aj s audítormi a daňovými poradcami. Z klientovho pohľadu je výhodnejšia dlhodobá spolupráca, pretože čím viac a dlhšie naše služby využívate, tým viac nám narastá prehľad Vašich výdavkov a ...

Služby: - finančné poradenstvo - marketingové poradenstvo - realitná činnosť - školenia v oblasti riadenia projektov, obchodných a manažérskych zručností - školenia a poradenstvo v oblasti marketingu

FND Financie s.r.o. sa zameriava na hypotéky, úvery, poistenie, finančné služby a na refinancovanie hypoték.

BBB acounting, s.r.o. sa zameriava na účtovníctvo, daňové poradenstvo a audítorské činnosti.

ABLACHAN GROUP s.r.o. sa zameriava na poradenstvo a vybavovanie v oblasti insolvencie a oddlženia.