Bankové a nebankové pôžičky, životné, cestovné a dôchodkové poistenie a ďalšie finančné služby vám ponúkajú bankové spoločnosti, nebankové firmy a poisťovne. Ak potrebujete v tejto finančnej a právnej oblasti poradiť, obráťte sa na finančného poradcu.

Ponúkam vedenie účtovníctva, daňovej evidencie, spracovanie miezd, účtovné služby a poradenstvo. Zaisťujem spracovanie účtovných dokladov a DPH, kontrolného hlásenia, súhrnné výkazy, EET, evidenciu majetku. Spracovávam daňové priznania a prehľady na sociálne a zdravotné poisťovne.

Účtovná kancelária ponúka profesionálne účtovné služby pre živnostníkov aj malé a stredné podniky predovšetkým z Juhomoravského kraja. Môžete sa venovať svojmu podnikaniu namiesto trápenia sa s číslami, faktúrami a lehotami. Posuňme vaše podnikanie na ďalšiu úroveň vďaka precíznemu účtovníctvu.

služby: - poradenstvo CMR - správa a vymáhanie pohľadávok - inkaso pohľadávok - zistenie informácií o fyzických alebo právnických osobách vedených v registroch rôznych štátov EÚ - pomoc pre dlžníkov - právna podpora (pracovné právo)

Oceňovanie nehnuteľností, rozpočtovanie stavieb, trhový odhad hodnoty nehnuteľností.

Spoločnosť Účtovníctvo Krtko s.r.o. sa zaoberá vedením účtovníctva, daňovej evidencie, spracovanie miezd, DPH a ďalších činností spojné s vedenom účtovníctve.

Účtovníctvo, účtovné práce: -daňová evidencia, jednoduché účtovníctvo -podvojné vrátane mzdovej agendy -Vedenie účtovníctva a daňovej evidencie -účetní a daňové poradenstvo -kompletné personalistickej práce -personalistika -spracovanie daní, dane, daň -spracovanie podnikateľské zámery, zámerov, a ekonomické rozbory, ekonomický rozbor.

Finančné služby: - pôžičky v hotovosti bez ručiteľa - úvery hotovostné, účelové, spotrebné - hypotéky, americké hypotéky - štátne pôžičky pre mladých na bývanie - financovanie bývania, rekonštrukcie - refinancovanie pôžičiek a úverov (Financovanie v zahraničí) Poradenská činnosť: - ekonomická - organizačné

Firma Jana Lajtkepová sídliaca v Brne ponúka kompletné služby v oblasti vedenia účtovníctva, daňovej evidencie, spracovania miezd a daní, zostavenia daňových priznaní a zastúpení na úradoch vo finančných záležitostiach. Sídlím v Brne Medlánkach na ulici Podperova 439/2.

Ponúkame rýchle pôžičky, úvery pre podnikatelia a firmy, hypotéky aj americké, konsolidácie pôžičiek, refinancovanie, zástavy aj oddĺženie nehnuteľností, vyplácanie exekúcií, financovanie dražby, predaj i výkup nehnuteľností. Spolupracujeme s takmer všetkými bankami a zavedenými nebankovými spoločnosťami. Rýchle a osobné rokovania.

Poskytujem právne služby v oblasti práva občianskeho, rodinného, pracovného, trestného ale aj obchodného. Svoje právne služby poskytujem ako občanom, živnostníkom, spoločnostiam, ale aj iným právnym celkom.

Ekonomické služby: -vedenie účtovníctva -mzdy -komplexná daňová agenda, daňové priznania -ekonomické, daňové poradenstvo.

Súkromná investičná skupina Antik invest s.r.o. so sídlom v Brne spája súkromných a obchodných zberateľov. Investuje do starožitností rôzneho typu (malé počiatočné), s pevnou sadzbou a garanciou kvality.

Montáž, opravy a rekonštrukcia chladiacich zariadení a tepelných čerpadiel Výroba, inštalácia, opravy elektrických strojov a prístrojov, elektronických a telekomunikačných zariadení -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod Poskytovanie alebo sprostredkovanie spotrebiteľského úveru

Profesionálne služby v oblasti rodinného, obchodného, trestného, občianskeho, pracovného a insolvenčného práva poskytuje Advokátska kancelária KUBALEC HRABOVSKÝ a spol. v Brne. Kancelária nájdete na adrese Koliště 55.

služby: - vedenie účtovníctva - daňová evidencia a poradenstvo - spracovanie miezd - výučba jazykov - analýza dát

Prevádzkujeme zoznam dlžníkov na adrese www.dluzis.cz na vymáhanie pohľadávok cez internet veľmi efektívnou cestou.

Kára bez registra s.r.o. umožňuje operatívny lízing vozidiel rôznych typov a značiek, bez nutnosti registrácie. Všetko bez lustrovania a za bezkonkurenčné ceny.

služby: - v oblasti výberových konaní - optimalizácia nákupných procesov v spoločnostiach, ktoré chcú zvýšiť svoje zisky a zlepšiť tak svoju konkurencieschopnosť znížením výrobných a režijných nákladov - optimalizácia cien elektrickej energie, telekomunikácií a plynu - znižujeme cenu nakupovaných komodít usporadúvaním výberových konaní ...

služby: - ekonomické - účtovné, daňové - daňová evidencia, skôr jednoduché účtovníctvo - účtovníctvo skôr podvojné účtovníctvo - mzdy, personalistika - spracovanie všetkých výkazov pre: finančný úrad, MSSZ, zdravotné poisťovne, štatistický úrad, colný úrad - zastupovanie na úradoch (FÚ, MSSZ, ZP) - daňové, účtovné poradenstvo - ...

Účtovníctvo a daňové poradenstvo Brno Služby: -účtovníctvo, daňové poradenstvo -ekonomické poradenstvo -vedenie miezd.

Audítorské služby - auditing Daňové poradenstvo Poradenstvo v oblasti - stratégie podnikov - ekonomické a finančné systémy a agendy - Člen Asociácie pre poradenstvo v podnikaní Poradenstvo v oblasti - stratégie a organizačný rozvoj podnikov - projektové riadenie Vedenie účtovníctva - účtovné poradenstvo (daňová evidencia a ...