Bankové a nebankové pôžičky, životné, cestovné a dôchodkové poistenie a ďalšie finančné služby vám ponúkajú bankové spoločnosti, nebankové firmy a poisťovne. Ak potrebujete v tejto finančnej a právnej oblasti poradiť, obráťte sa na finančného poradcu.

Kvalitné poradenské služby v oblasti vedenia účtovníctva. Pre svojich klientov na základe zmluvy zaisťujem kompletné vedenie účtovníctva, spracovanie miezd, priznanie k DPH, kontrolného hlásenia a súvisiace dane.

Advokátska kancelária prevádzkuje značku Abivia a poskytuje klientom komplexné právne služby v konkurznom konaní a pri riešení dlhovej situácie. Pre fyzické i právnické osoby odborne spíše a podá návrh na povolenie oddĺženie alebo insolvenčný návrh a prevezme právne zastúpenie v priebehu celého konkurzného konania.

Poslaním občianskeho združenia je poskytnúť radu zraneným a ich rodinným príslušníkom, ako sa vyrovnať s následkami úrazu a získať zodpovedajúce odškodnenie za úraz.

Prenájom, požičovňa, montáže, inštalácia: - stavebné lešenie. Realitné služby Finančné služby Obchodné služby.

Naša spoločnosť Picador - Záhradné mesto, s.r.o. sa orientuje na výstavbu rodinných domov a bytov. Zaoberáme sa aj rezidenčným developmentom. Fungujeme ako realitná kancelária. Poskytujeme aj finančný a hypotekárny servis.

Mgr. Jakub Krivánek sa zameriava na sprostredkovanie úverov, hypoték, sporenia a životného a neživotného poistenia.

RAMFIN s.r.o. sa zameriava na investičnú činnosť a poradenstvo.

AD LEGES s.r.o., advokátska kancelária sa zameriava na obchodné spoločnosti, fúzie a akvizície a na služby insolvenčného správcu.

High Corporation Invest a.s. sa zameriava na investičnú činnosť a poradenstvo.

Mgr. Eva Herufek, advokátka prevádzkuje advokátska kancelária zameriavajúca sa na právo zmluvné, rodinné, pracovné, obchodné, správne, duševného vlastníctva a ďalšie.

INVESTRO s.r.o. sa zameriava na investície do mien, komodít, developerských projektov, akciových indexov, cenných kovov a start-upov.

BIA s.r.o. sa zameriava na správu a vymáhanie pohľadávok a na detektívne práce a osobnú ochranu.

COBRA - odborné poradenstvo, spol. s r. o. sa zameriava na daňové a finančné poradenstvo.

INŠTITUT STRATEGICKEJ POMOCI, a.s. sa zameriava na sprostredkovanie poistenia a poradenskú činnosť.

Fintree s.r.o. prevádzkuje internetový portál FINTREE.CZ zameriavajúci sa na FinTech, kryptomeny, technológie a mnoho ďalšieho.

JH9 nehnuteľnostný fond a.s. sa zameriava na investície do nehnuteľností a na ich predaj a odhady.

Premiot Group, a.s. sa zameriava na investičnú činnosť, dlhopisy, investičné fondy a na investície do nehnuteľností.

Firma na dôveru s.r.o. sa zameriava na poradenstvo v oblasti financovania a hľadania bývania.

-Zprostředkování obchodu a služieb -Velkoobchod a maloobchod -Zastavárenská činnosť a maloobchod s použitým tovarom -Ubytovací služby Vodoinstalatérství, kúrenárstvo