Bankové a nebankové pôžičky, životné, cestovné a dôchodkové poistenie a ďalšie finančné služby vám ponúkajú bankové spoločnosti, nebankové firmy a poisťovne. Ak potrebujete v tejto finančnej a právnej oblasti poradiť, obráťte sa na finančného poradcu.

Daňová kancelária: -vedenie daňovej evidencie -vedenie účtovníctva (podvojné účtovníctvo) -daňové poradenstvo -ekonomické konzultácie -spracovanie mzdovej agendy pre malé organizácie ai.

Sprostredkovanie predaja a nákupu firiem všetkých veľkostí, obchodných podielov aj akcií.

služby - poradenstvo pri výbere najlepšieho dodávateľa - nastavenie nákupných procesov - e-aukcie.

Advokátska kancelária Musil a partneri s.r.o. poskytuje komplexný právny servis.

služby: - vedenie jednoduchého, podvojného účtovníctva - spracovanie DPH * - spracovanie daňových priznaní - spolupráca s likvidátorov a správcovi konkurznej podstaty - mzdy a personalistika - zastupovanie firiem-správy sociálneho zabezpečenia, zdravotné poisťovne, finančné úrady.

-ČINNOSŤ informačných a spravodajských kancelárií -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Služby v oblasti administratívnej správy a služby organizačne hospodárskej povahy -Zprostředkování obchodu a služieb Činnosť účtovných poradcov, vedenie účtovníctva, vedenie daňovej evidencie

ORKÁN plus, s.r.o. zaisťuje vedenie účtovníctva, rieši komplexne problematiku miezd a personalistiku. Tiež poskytuje daňové a právne poradenstvo, audit účtovnej uzávierky.

služby: - vedenie účtovníctva - mzdy, personalistika - daňové, právne poradenstvo. Pobočka Praha: - Na poříčí 1041/12 (Palác YMCA) - tel .: 224 872 124

činnosť: - stavebníctvo - inžinierske služby - finančná príprava stavieb

Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie -Prípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné činnosti -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Ubytovacie služby -Prenájom a požičiavanie vecí hnuteľných -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Projektovanie pozemkových úprav -Nakladanie s ...

Znalecká kancelária. - spracovanie znaleckých posudkov a odborných posúdení v odboroch ekonomika, so špecializáciou na ceny a odhady nehnuteľností - znalecké posudky v stavebníctve, kde sú našou špecializáciou stavby obytné a stavby priemyselné.

Služby: - vedenie, spracovanie účtovníctva - vedenie daňovej evidencie, spracovanie daňového priznania, dane - daňové poradenstvo.

služby: -účetnictví -daňové poradenstvo -TECHNICKÁ dokumentácie.

služby: - vedenie účtovníctva - daňovej evidencie - spracovanie miezd a daňových priznaní pre malé a stredné firmy

Spracovanie miezd. Vedenie účtovníctva a daňovej evidencie. Interné audity a daňové poradenstvo. Personalistika, optimalizácia miezd, mzdové audity. Forenzná audity. Recovery audit. Kontrola plnenia obchodných zmlúv, bonusov a nákupných cien.

V našom Úverovom centre poskytujeme kompletné finančné poradenstvo a realitný servis. Pomôžeme Vám so sprostredkovaním hypotéky, konsolidácie a pôžičiek. Postaráme sa o predaj a výkup nehnuteľností, vrátane vypracovania znaleckého posudku a odhadu a bezpečnú advokátskej úschovňu.

Kvalitné služby v oblasti obchodného, trestného, občianskeho, rodinného, správneho, pracovného, ústavného a zmenkového práva zabezpečuje Mgr. David Rašovský, advokát z Brna. Pre kvalitnú právnu pomoc, ako je spisovanie zmlúv a zastúpenie pri súdnom či správnom konaní sa môžete obrátiť na našej advokátska kancelária, ktorú nájdete na adrese Hlinku ...

Inštalácia: - tepelné čerpadlá a solárne systémy. Administrácia dotácie. Kominické služby

Účtovná kancelária ponúka profesionálne účtovné služby pre živnostníkov aj malé a stredné podniky predovšetkým z Juhomoravského kraja. Môžete sa venovať svojmu podnikaniu namiesto trápenia sa s číslami, faktúrami a lehotami. Posuňme vaše podnikanie na ďalšiu úroveň vďaka precíznemu účtovníctvu.

Firma Jana Lajtkepová sídliaca v Brne ponúka kompletné služby v oblasti vedenia účtovníctva, daňovej evidencie, spracovania miezd a daní, zostavenia daňových priznaní a zastúpení na úradoch vo finančných záležitostiach. Sídlím v Brne Medlánkach na ulici Podperova 439/2.

Ponúkame rýchle pôžičky, úvery pre podnikatelia a firmy, hypotéky aj americké, konsolidácie pôžičiek, refinancovanie, zástavy aj oddĺženie nehnuteľností, vyplácanie exekúcií, financovanie dražby, predaj i výkup nehnuteľností. Spolupracujeme s takmer všetkými bankami a zavedenými nebankovými spoločnosťami. Rýchle a osobné rokovania.