Bankové a nebankové pôžičky, životné, cestovné a dôchodkové poistenie a ďalšie finančné služby vám ponúkajú bankové spoločnosti, nebankové firmy a poisťovne. Ak potrebujete v tejto finančnej a právnej oblasti poradiť, obráťte sa na finančného poradcu.

-Veľkoobchod a maloobchod Technicko-organizačná činnosť v oblasti požiarnej ochrany Poskytovanie služieb v oblasti bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci

-Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod Činnosť účtovných poradcov, vedenie účtovníctva, vedenie daňovej evidencie

Advokátska kancelária. Občianske právo, rodinné právo, obchodné právo, trestné právo, pracovné právo. Bezpečná advokátska úschova listín a finančnej hotovosti, napr. kúpne ceny a pod. v súvislosti s uzatváraním zmlúv o prevode nehnuteľností. Súkromná spisovňa-uschovanie dokumentácie živnostníkov, firiem, likvidovaných spoločností, konkurzov, ...

vypracovanie znaleckých posudkov v odbore ekonomika, ceny a odhady nehnuteľností av odbore stavebníctva, stavby obytné, občianske a priemyselné, vady a poruchy stavieb.

Mgr. Hana Přadková je advokátka. Služby: - konzultácie, porady - spis zmluvných dojednaní - kontrola a pripomienkovanie - príprava právnych podaní a rozborov - vymáhanie pohľadávok - zastupovanie klientov v súdnom, exekučnom a rozhodcovskom konaní - zastupovanie pri rokovaniach s orgánmi štátnej správy, samosprávy, pri rokovaniach s ...

Služby: - vypracovanie znaleckých posudkov a odhadov nehnuteľností - stavebné dozory pre pozemné stavby - kúpne zmluvy, darovacie zmluvy, vecné bremená.

Ponuka vedenia účtovníctva a daňovej či mzdovej evidencie. Zabezpečenie spracovania daní a zastupovanie na úradoch.

Služby - vedenie účtovníctva - daňová evidencia - mzdová agenda.

Služby - vedenie účtovníctva - daňové evidencie pre malé a stredné firmy alebo drobných podnikateľov - spracovanie miezd.

Kompletné riešenie pohľadávok - vyhľadanie veriteľov - návrh na vyhlásenie konkurzu.

Patentová a známková kancelária - súdny znalec pre odbor patenty a vynálezy - patentové a známkové rešerše - prihlášky vynálezov, úžitkových vzorov a priemyselných vzorov - prihlášky ochranných známok, označenie pôvodu a zemepisného označenia - znalecké posudky z oblasti ochranných známok a vynálezov.

Služby - vedenie účtovníctva - vedenie daňovej evidencie - vedenie mzdovej agendy - sprostredkovanie poistenia osôb, vozidiel a nehnuteľností - sprostredkovanie sporenia, hypoték a úverov.

Služby: - vedenie účtovníctva - vedenie daňovej evidencie - daňové poradenstvo.

Znalecká kancelária: - oceňovanie, odhady nehnuteľností.

Služby: - vedenie účtovníctva - vedenie daňovej evidencie - spracovanie miezd.

Činnosť: - odhady všetkých typov hnuteľných vecí

Komplexná ponuka finančných produktov. Pre jednotlivcov: - pôžičky - účty - lízing - karty - priame bankovníctvo - sporenie - poistenie. Pre firmy: - úvery - priame bankovníctvo - podnikateľské účty - termínované vklady - lízing - platobné karty.

Advokátska kancelária - občianske a trestné právo.

Advokátska kancelária - právo občianske, obchodné, pracovné, rodinné rozvody, spoločný majetok manželov a trestné.

Účtovné poradenstvo - vedenie účtovníctva a mzdovej agendy. Predaj prírodnej kozmetiky a bylinných potravinových doplnkov.

Obchodný zástupca ČMSS - dojednávanie úverov, hypoték, poistenie a sporenie. Ďalšia kontaktná adresa: Langrova 1d (budova PEGAS) 627 00 Brno - Slatina

Majetkový a investičný poradca - osobný bankár - finančné poradenstvo.