Bankové a nebankové pôžičky, životné, cestovné a dôchodkové poistenie a ďalšie finančné služby vám ponúkajú bankové spoločnosti, nebankové firmy a poisťovne. Ak potrebujete v tejto finančnej a právnej oblasti poradiť, obráťte sa na finančného poradcu.

Obchodný zástupca - Českomoravská stavebná sporiteľňa Finančné poradenstvo v oblasti bývania

-Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Reklamná činnosť, marketing, mediálne zastúpenie -Prekladateľská a tlmočnícka činnosť -Prevádzkovanie cestovnej agentúry a sprievodcovská činnosť v oblasti ...

Poistenie majetku a zodpovednosti za škody, poistenie podnikateľských a priemyselných rizík, komplexné poistenie hnuteľného aj nehnuteľného majetku.

Poistenie majetku a zodpovednosti za škody, poistenie podnikateľských a priemyselných rizík, komplexné poistenie hnuteľného aj nehnuteľného majetku.

Služby - spracovanie daňového priznania - spracovanie daní - vedenie účtovníctva - spracovanie účtovných dokladov a vedenie všetkých zákonom stanovených kníh a evidencií

Služby - daňové poradenstvo, analýzy a rozbory - vedenie účtovníctva - posudky súdnych znalcov - preklady

Obchodný zástupca - Českomoravská stavebná sporiteľňa

Služby: -vedenie účtovníctva. -vedenie daňová evidencia. -spracovanie miezd.

Služby: -poradenstvo v oblasti investícií, obchodu. -vedenie účtovníctva. Predaj, montáž: -interiérové dvere.

Autoservis. Oprava, servis: -automobily. Služby: -ručné umývanie vozidiel, čistenie interiéru. -odťahy vozidiel. Autodoprava do 1500 kg. Preprava osôb (do 8 osôb).

Služby - daňové poradenstvo - vedenie účtovníctva - daňová evidencia

Služby - vedenie účtovníctva - mzdová agenda - vedenie daňovej evidencie

Rodinné finančné plány na mierufinančné poradenstvo - dôchodkové pripoistenie - stavebné sporenie - osobné kontá - podielové fondy - rizikové životné, životné poistenie a poistenie nehnuteľností. Hypotéky - úvery.

Dodávková doprava Dodávková doprava - medzinárodná - vnútroštátne - do 3, 5t Dane Účtovníctvo

Obchodný zástupca - Českomoravská stavebná sporiteľňa

Audit, dane, účtovníctvo: -audit účtovných závierok -audit projektov financovaných z verejných zdrojov a zdrojov EÚ -účtovné a daňové poradenstvo -vedenie účtovníctva vr. miezd (mzdy) -spracovanie podkladov k žiadostiam o úvery a dotácie Implementácia EIS EKOPRAKTÍK s modulmi: -účtovníctvo finančné a vnútropodnikové -evidencia majetku, ...

Činnosť účtovných poradcov, vedenie účtovníctva, vedenie daňovej evidencie.

Vedenie účtovníctva. Daňová evidencia. Poradenstvo: - ekonomické - daňové.

Vedenie účtovníctva. Ponuka účtovného, ekonomického a organizačného poradenstva.

Oddĺženie, osobný bankrot, insolvencia, súdne oddĺženie. Ochrana majetku pred exekútorom. Zastavenie dražby nehnuteľnosti. Návrhy na vyškrtnutie hnuteľných vecí zo súpisu exekútora.

20 000 Sk je rýchla nebanková pôžička pre klientov Južnej Moravy. Uvažujete, ako takúto sumu zaobstarať rýchlo a bez zbytočných záväzkov? Požiadajte o peniaze na webových stránkach www.galfin.cz Sumu 20 000 Sk môžete použiť vo viacerých oblastiach. Zaobstarajte si za tieto peniaze vybavenie do svojej domácnosti, na energie, vodu, plyn. ...