Bankové a nebankové pôžičky, životné, cestovné a dôchodkové poistenie a ďalšie finančné služby vám ponúkajú bankové spoločnosti, nebankové firmy a poisťovne. Ak potrebujete v tejto finančnej a právnej oblasti poradiť, obráťte sa na finančného poradcu.

Vedenie účtovníctva daňové poradenstvo

Notárska činnosť - spíše listín (najmä kúpnej zmluvy, darovacie zmluvy, zmluvy o zmene rozsahu bezpodielového spoluvlastníctva manželov, osvedčenie o vyhlásenie, osvedčenie o priebehu schôdzí spoločenstvá vlastníkov), spíše závetov, listín o vydedení, zakladanie obchodných spoločností a osvedčenie o rozhodnutí ich orgánov, overovanie listín, ...

Súdny znalec - odbor ekonomiky - odhady nehnuteľností

Účtovné s viac než 17 rokmi praxe. ponúkam: - vedenie kompletného podvojného účtovníctva, - daňové služby, - reporting, controlling, štatistiky.

Služby pre Vaše bývanie: -rekonstrukce interiérov -financování.

Finančné poradenstvo, konzultácie, individuálne riešenia v oblastiach: hypotéky, spotrebiteľské úvery, investície, sporenie, poistenie osôb, majetku a zodpovednosti, poistenie podnikateľov a firiem.

služby: - finančné poradenstvo - vymáhanie pohľadávok - oddĺženie a riešenie exekúcií.

Pobočka ČSOB Poisťovňa ČSOB Poisťovňa je univerzálnou poisťovňou ponúkajúcou celý rad životných i neživotných poistení pre fyzické i právnické osoby. - poistenie vozidiel - poistenie majetku - poistenie zodpovednosti - poistenie firmy - cestovné poistenie - životné a úrazové poistenie Kancelária MOHELNICE, Nádražní 6 Pondelok - ...

Komplexné vedenie účtovníctva a daňovej evidencie. Spracovanie účtovných dokladov a ročnej účtovnej uzávierky. Spracovanie mzdovej a daňovej agendy, finančné poradenstvo. Zastupovanie na úradoch. Spracovanie daňového priznania fyzických i právnických osôb, spracovanie dane z pridanej hodnoty, cestnej dane a prehľadov pre OSSZ a ZP.

Vedenie účtovníctva pre malé a stredné firmy a daňové evidencie. Spracovanie daňových priznaní. Rekonštrukcia účtovníctva a daňovej evidencie z minulých rokov. Predaj, e-shop: - značkový tovar, módne hity, sexy tovar, kožený tovar, obuv, oblečenie pre psíkov, perá šperky a iné nájdete v našom shope. ZÁMOČNÍCKE A ZVÁRAČSKÉ PRÁCE - ...

Ekonomické poradenstvo Organizačné poradenstvo Účtovné poradenstvo

Znalecká a inžinierska kancelária. Súdny znalec: - oceňovanie nehnuteľností a podnikov. - stavebné projekcie.

Vedenie účtovníctva a daňovej evidencie.

Služby: - osobné bankroty - oddĺženie - konkurzné konanie

Maklér poistenie - poradenstvo v odbore poistenia majetku a zodpovednosti podnikateľov a občanov a poľnohospodárskeho poistenia.