Bankové a nebankové pôžičky, životné, cestovné a dôchodkové poistenie a ďalšie finančné služby vám ponúkajú bankové spoločnosti, nebankové firmy a poisťovne. Ak potrebujete v tejto finančnej a právnej oblasti poradiť, obráťte sa na finančného poradcu.

Ponuka advokátskych služieb v oblasti trestného, občianskeho a rodinného práva. .

Poskytuje - finančné poradenstvo, investície - poistenie osôb, nehnuteľnosti, podnikateľov, dohodnutie hypoték, úverov.

Služby: - oceňovanie a odhady nehnuteľností

Ponuka daňovej evidencie pre živnostníkov a malé organizácie vrátane evidencie DPH a mzdovej agendy zamestnancov.

Vedenie a spracovanie: - účtovníctvo - daňové evidencie - mzdy.

Daňový poradca poskytuje právnu pomoc a finančno-ekonomické rady vo veciach daní, odvodov, poplatkov a iných podobných platieb, ako aj vo veciach, ktoré s daňami priamo súvisia.

Vedenie: - účtovníctvo - vedenie daňová evidencia. Poradenská a konzultačná činnosť. Spracovanie: - odborné štúdie a posudky. Čerpacia stanica LPG.

Daňové poradenstvo, audítorská činnosť, účtovná kancelária.

Činnosť účtovných poradcov, vedenie účtovníctva, vedenie daňovej evidencie.

Účtovná kancelária. Daňové priznania. Účtovné poradenstvo daňová evidencia a podvojné účtovníctvo.

Daňový poradca KDPČR ev.č.4593 poskytuje daňové, účtovné, mzdové poradenstvo v Olomouci, Postrelmove a okolí Šumperku. Poistné priznanie, odklad dane z príjmu, spracovanie priznania, účtovníctva a miezd. Optimalizácia daňového základu.

Činnosť účtovných poradcov, vedenie účtovníctva, vedenie daňovej evidencie.

Služby: - administratívna činnosť v oblasti finančných produktov - návrhy na insolvencie - vyhľadávanie klientov - sprostredkovanie poistenia.

Milan Janíček, JUDr. je skúseným advokátom a právnym zástupcom, ktorý sa od roku 1980 profesionálne zaoberá právom a od roku 1992 vykonáva advokátsku prax. Má advokátska kancelária vám poskytne komplexné právne služby vo všetkých právnych oblastiach od spisu zmlúv, cez dedičské právo, až po všetko právne poradenstvo nielen v Šumperku, ale aj v ...

Služby: - vedenie účtovníctva, daňovej evidencie - spracovanie mzdovej agendy.

Služby: - energetické služby - dotácia - hypotéky, úvery - finančné poradenstvo - právne služby - energetické štítky, energetické audity - tvorba webových stránok - zastupovanie na úradoch - zakladanie spoločností - oceňovanie majetku, odhady ceny nehnuteľností. Maliar detských izieb: - návrhy a realizácie rozprávkových ...

-Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností -Spracovanie znaleckých posudkov v odvetví ekonomika - oceňovanie nehnuteľností

Porovnanie ponúk povinného ručenia: - povinné ručenie on-line - poistenie zodpovednosti za škodu spôsobenú prevádzkou vozidla - finančná spôsobilosť dopravcu.