Bankové a nebankové pôžičky, životné, cestovné a dôchodkové poistenie a ďalšie finančné služby vám ponúkajú bankové spoločnosti, nebankové firmy a poisťovne. Ak potrebujete v tejto finančnej a právnej oblasti poradiť, obráťte sa na finančného poradcu.

Advokátska kancelária: - civilné právo so špecifickým zameraním na ochranu osobnosti - mediálne právo - obchodné právo - záväzkové právo - korporátne právo.

Právne činnosti Účtovnícke a audítorské činnosti daňové poradenstvo

služby: - daňové poradenstvo - účtovníctvo - zakladanie spoločností - prenájom sídla - firemné poradenstvo

služby: - finančné poradenstvo - hypotéky, úvery

Poradenská spoločnosť, so zameraním na ekonomiku, financie a dane: - účtovníctvo - mzdové účtovníctvo - daňové poradenstvo.

Účtovná kancelária MaPServis - Ing. Dagmar Minaříková sa sústredí na komplexné spracovanie miezd pre veľké i malé organizácie. Zabezpečujeme vedenie predpísanej personálnej evidencie, výpočet miezd, mzdové audity aj poradenstvo v oblasti mzdového účtovníctva a pracovného práva. Nájdete nás v Prahe na ulici Týnská. Naše služby:  - spracovanie ...

služby: - správa domov - účtovníctvo - založenie družstva, spoločenstvo - prevody bytov - realitná činnosť.

služby: - súdny znalec v oblasti strojárstva.

služby: - pôžičky, úvery, hypotéky - ekonomické a finančné poradenstvo.

služby: - advokát - právo obchodné, administratívne, trestné a pracovné.

Poskytovanie právnej ochrany a profesionálneho právneho poradenstva.

Účtovné služby pre podnikateľov: - vedenie účtovníctva - daňová evidencia - mzdová agenda - spracovanie daňových priznaní - prehľady pre ČSSZ a ZP.

Finančné služby: - účtovníctvo - úvery a financovanie - správa majetku.

služby: - daňové poradenstvo - finančné poradenstvo - účtovné a mzdové poradenstvo.

Účtovníctvo: - daňová evidencia - vedenie účtovníctva - mzdy a personalistika - účtovné, daňové a ekonomické poradenstvo - daňové priznania.

IMG a.s. POISŤOVACIE A FINANČNÉ MAKLÉR Služby klientom: - Ponúka svoje skúsenosti drobným klientom aj obrím korporáciám - Všetky služby poskytuje klientom bezplatne - Za klienta rokuje s poisťovňami a inými finančnými inštitúciami - Sprostredkováva poistenie, investičné a finančné produkty - Vyberá produkty z kompletnej ponuky trhu - ...

služby: -účetnictví -ekonomické poradenstvo -logistické poradenstvo -mzdy a personalistika

Fundraisingové poradenstvo pre neziskové organizácie.