Bankové a nebankové pôžičky, životné, cestovné a dôchodkové poistenie a ďalšie finančné služby vám ponúkajú bankové spoločnosti, nebankové firmy a poisťovne. Ak potrebujete v tejto finančnej a právnej oblasti poradiť, obráťte sa na finančného poradcu.

Spoločnosť Valda audit, s.r.o. sa špecializuje na vykonávanie auditov a vedenie finančného a mzdového účtovníctva. Vykonávame audit podnikateľských subjektov, obcí a neziskových organizácií z celej SR. Okrem overovania účtovných závierok a výročných správ vykonávame rovnako overovanie ďalších skutočností podľa osobitných právnych predpisov (napr. ...

Spoločnosť STRNAD JOCH LOKAJÍČEK advokáti s.r.o. je progresívna česká advokátska kancelária, medzi ktorej klientov sa radí popredné české a zahraničné právnické a fyzické osoby. SJL vznikla spojením advokátskych praxou zakladajúcich spoločníkov, pánov Miloslava Strnada, Michala Strnada, Marka Jochem a Andreja Lokajíčka. Ponúkame úzko ...

oceňovanie - nehnuteľnosti Stavebné projekčná kancelária

Spoločnosť KBprofiúčto s.r.o. poskytuje poradenstvo či spracovanie účtovníctva aj daňovej evidencie širokému spektru firiem. Poskytujeme vedenie podvojného účtovníctva, daňovej evidencie, online účtovníctvo, mzdovú a personálnu agendu, služby daňového poradcu. Účtovníctvo podľa Vašich požiadaviek spracujeme mesačne, štvrťročne alebo ročne. ...

Advokátska kancelária - rodinné právo - nehnuteľnej veci - spíše zmlúv a realizácia advokátskych úschov - právo obchodných korporácií - právo spoločenstvá vlastníkov jednotiek - vymáhanie pohľadávok - zastupovanie v civilných, správnych, exekučných, konkurzných, daňových a trestných konaniach.

Účtovné služby: - vedenie účtovníctva - vedenie jednoduchého účtovníctva.

Advokátske služby, zameranie na občianske, obchodné, bytové, rodinné či rozvodové právo.

Finančné poradenstvo: - hypotéky, úvery - finančné plánovanie - poistenie - penzie - plánovanie.

Znalecké posudky na motorové vozidlá: - osobné - nákladné - motocykle - prívesy. ocenenie - strojové zariadenia - vybavenie kancelárií - dielní - iných hnuteľných vecí vrátane vybavenia domácností.

Súdny znalec: - štúdie v odbore čistota ovzdušia - spracovanie rozptylových štúdií.

Daňová kancelária - daňové a účtovné poradenstvo, vrátane hot-line - spracovanie daňových priznaní k dani z príjmov, DPH, cestné dane, dani z nehnuteľných vecí, dani z nadobudnutia nehnuteľných vecí - spracovanie daňového priznania právnických aj fyzických osôb v normálnej aj predĺžené lehote - daňové plánovanie - zastúpenie pred správcom ...

Advokátska kancelária - právne služby v širokom spektre slovenského práva a práva európskeho spoločenstva - obchodné právo - občianske právo - trestné právo - insolvencie.

Advokátska kancelária - právo občianske, rodinné a obchodné - nehnuteľnosti.

Advokátska kancelária - poskytuje služby v rozsahu celého právneho poriadku Slovenskej republiky a všetky druhy služieb s právom súvisiacich.

Znalecká kancelária. Súdne znalecké posudky v odboroch: - doprava - cestná a mestská - strojárstvo - odvetví všeobecné špecializácia na autoopravárenstvo - ekonomika - odvetvie ceny a odhady, špecializácia motorové vozidlá - koncesovaný odhadcu hnuteľného majetku.

služby: - investičnú činnosť - inžinierska činnosť - poskytovanie všetkých služieb spojených s riadením, kontrolou a koordináciou prípravy a realizácie veľkých investičných projektov.

Advokátska kancelária - právo medicínske, obchodné, občianske - ostatné právne odvetvia

finančné poradenstvo organizačné poradenstvo marketing

Advokátska kancelária - právo obchodné, občianske, trestné, rodinné a pracovné