Bankové a nebankové pôžičky, životné, cestovné a dôchodkové poistenie a ďalšie finančné služby vám ponúkajú bankové spoločnosti, nebankové firmy a poisťovne. Ak potrebujete v tejto finančnej a právnej oblasti poradiť, obráťte sa na finančného poradcu.

Služby: -znalecká činnosť motorových vozidiel oceňovania -odhad (odhadca) motorových vozidiel, motorové vozidlá.

Služby: - dotácia - zabezpečenie úveru alebo lízingu.

Advokátska kancelária: -spisovanie listín - zastupovanie pred súdmi v oblastiach obchodného, občianskeho, trestného a autorského práva

Vedenie účtovníctva. Spracovanie daňovej evidencie. Spracovanie mzdovej evidencie vrátane prehľadov pre sociálne a zdravotné poistenie. Účtovné poradenstvo. Spracovanie priznania k dani z príjmu fyzických osôb, k dani z príjmu právnických osôb, k dani cestnej, k DPH, kontrolné hlásenia Vyúčtovanie dane z príjmov zo závislej ...

Advokátska kancelária - poskytovanie právnych služieb v oblasti obchodného a pracovného práva.

Pteam je športový tím, ktorý sa venuje deťom a vychováva športovcov. Pteam kids organizuje veľtrh hračiek na Vysočine. Pteam financie ponúka finančné poradenstvo.

Obchodný zástupca poisťovne Allianz - dojednávanie poistenia osôb, vozidiel i majetku alebo doplnkové dôchodkové sporenie - poistenie životné, havarijné, povinné ručenie aj cestovné poistenie.

Advokátska kancelária: - právne služby fyzickým aj právnickým osobám v oblasti práva konkurzného, občianskeho, rodinného, obchodného a trestného.

Poisťovací maklér. Firma s Vami uzavrie poistné zmluvy pre Vašu firmu. Je mnoho možností poistenia Vášho majetku a firmy. Kontrola existujúcej poistnej ochrany, výberové konania na komplexnú poistnú ochranu firiem, poistenie majetku a zodpovednosti firiem a podnikateľov, poistenie majetku a zodpovednosti občanov Poistenie vozidiel povinné ...

Poskytujem právne služby so špecializáciou na občianske a obchodné právo, najmä na oblasť záväzkových zmluvných vzťahov, korporátnej agendy a spornej agendy.

Poskytuje - daňové poradenstvo Vedenie účtovníctva - poradenstvo - spracovanie účtovníctva pre talianske firmy - mzdové a personálne agendy

D.A.S. Poisťovňa právnej ochrany. - zabezpečenie kompletného právneho servisu pre klientov.

Zariaďovanie dotácií z dotačných titulov fondov Európskej únie EÚ Stavebné práce Vodohospodárske stavby - projekty - rybníky protierózna ochrana projekcia - kanalizácia - vodovody - prípojky - čistiarne odpadových vôd (ČOV.

Činnosť: - obchodný zástupca poisťovne Allianz

Ponuka: - hypotéky - úvery - debetné a kreditné karty - priame bankovníctvo - poistenie - investície do podielových fondov - bežné účty - internetové bankovníctvo - ďalšie bankové služby.

Ponuka: - hypotéky - úvery - debetné a kreditné karty - priame bankovníctvo - poistenie - investície do podielových fondov - bežné účty - internetové bankovníctvo - ďalšie bankové služby.

Poisťovacia maklérska spoločnosť. poistenie: -priemysel a podnikateľov -živelná riziká -odcizení -vandalismu -strojní poistenie -Elektronika, skiel, plavidiel -letadel -přerušení alebo obmedzenie prevádzky podniku (napr. živelná, strojné, dodávky služieb) -stavebné a montážne rizika -vnitrostátní a medzinárodnej prepravy ...

Afinpol, s.r.o. sa zameriava na finančné poradenstvo, sprostredkovanie hypoték, úverov, rôznych poistení a právny servis.

AUDIT Jihlava, s.r.o. sa zameriava na daňové poradenstvo, účtovníctvo a audítorské služby.