Bankové a nebankové pôžičky, životné, cestovné a dôchodkové poistenie a ďalšie finančné služby vám ponúkajú bankové spoločnosti, nebankové firmy a poisťovne. Ak potrebujete v tejto finančnej a právnej oblasti poradiť, obráťte sa na finančného poradcu.

Ing. Dana Pokorná sa zameriava na poskytovanie nebankových pôžičiek a finančné poradenstvo.

Starosti s účtovníctvom a daňami prenechajte nám. Vy sa naplno venujte svojmu podnikaniu, rozširujte svoje aktivity, rozvíjajte svoju firmu. My sa postaráme o Vašu „ekonomickú tvár“. Našou snahou je Vaša maximálna spokojnosť. Poskytujeme komplexné a cenovo dostupné služby ako pre drobných podnikateľov a živnostníkov, tak aj pre veľké alebo stredné ...

Mgr. Ria Polášková poskytuje advokátske a právne služby, špeciálne právo rodinné, pracovné, obchodné, konkurzné, trestné a správne.

služby: - ekonomické, organizačné a účtovné poradenstvo - sprostredkovateľská činnosť - prenájom nehnuteľností, bytových a nebytových priestorov, skladovacích priestor.

Poskytovanie účtovných služieb a daňového poradenstva pre firmy aj podnikateľov.

Služby: -poradenstvo: -účtovníctvo. -daňová evidencia.

Investujte s nami do prémiových nehnuteľností a získajte každý mesiac garantovaný výnos z nájomného. Ponúkané budovy sami staviame, rekonštruujeme a riešime všetko, čo súvisí s ich prenájmom.

Odborné dôchodkové poradenstvo poskytujem po celej SR už od roku 2009 - cez 2500 klientov a 160+ referencií. Počítam vyššie budúcich dôchodkov k rôznym dátam a radím, kedy do dôchodku odísť výhodne a ako ho získať vyšší. Porovnávam všetky možnosti - predčasný, riadny dôchodok, přesluhování, předdůchod, dobrovoľné dôchodkové poistenie, a pod. V ...

Spoločnosť NKM Tax, s.r.o. zaisťuje komplexné účtovnícke služby, ako napr. daňové poradenstvo pre firmy (priznanie, revízie, zálohy, zástup v jednaní), spracovanie a vedenie evidencie, a vytváranie pravidelných mzdových agend.

Audítorská, poradenská a účtovné činnosť: audit: - spracovanie podľa predpisov, štandardov - konsolidované účtovné závierky Poradenstvo a účtovníctvo: - priznanie k dani z príjmov - interpretácia legislatívy - strategické plánovanie

Advokátska kancelária Mgr. Marek Pouzar, advokát z Jihlav zaisťuje komplexné právne služby vo všetkých odvetviach.

Služby: -kapitálové životné poistenie -investičné životné poistenie -úrazové a nemocenské poistenie -poistenie domov a domácností -poistenie zodpovednosti z prevádzky vozidla a havarijné poistenie -poistenie zodpovednosti -hypotekárne úvery -spotrebiteľské úvery -stavebné sporenie, úvery zo stavebného sporenia -penzijné ...

Správa a údržba: -Byť -domy služby: -účetní poradcu -Vedenie účtovníctva pre SVJ -Vedenie daňovej evidencie

Oprava ostatných dopravných prostriedkov a pracovných strojov -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služieb Poskytovanie alebo sprostredkovanie spotrebiteľského úveru.

reality: - sprostredkovanie hypotekárnych úverov - predaj a prenájom chalúp, bytov, pozemkov, poľnohospodárskych usadlostí, lesov a rybníkov - výkup nehnuteľností - osobné prehliadka maklérom - fotodokumentácia, opis nehnuteľností - právny servis, poradenstvo, statika budov

Daňová kancelária - daňové poradenstvo - spracovanie daňových priznaní - spracovanie jednoduchého účtovníctva - finančné poradenstvo.

Odevy a vybavenie pre gymnastiku: - náčinie, oblečenie, obuv - doplnky, kozmetika - bazár tričiek

Služby. kopírovanie: -Čiernobiely aj farebné do formátu A3, veľký výber farebných papierov -razítka sprostredkovanie výroby pečiatok od firiem Trodat, Shiny všetkých možný tvarov. -laminování zatavenie dokumentov do fólie do formátu A4 -vazba pevná chrbtová väzba pre formát A4 -průkazky. Zmenáreň: -predaj kupujete cudziu menu za ...

Tvorba stratégie: -STRATEGICKÉ management -STRATEGICKÉ analýza -STRATEGICKÉ plánovanie. Finančné riadenie a finančná analýza poradenstvo: -Finančné -organizační -ekonomické -dotační (dotácie EÚ).

On-line účtovné systémy. Vedenie účtovníctva: - pre firmy, živnostníkov - pre bytové družstvá - pre obce - pre neziskové organizácie. Zabezpečíme pre Vás kompletnú agendu spojenú s vedením účtovníctva. Daňové poradenstvo. Zastupovanie pred úradmi.