Súdny znalec vám pomôže s ocenením a odhadom nehnuteľnosti, so znaleckým posudkom, so stanovením bežnej či trhovej ceny, poskytne vám pomoc pri riešení pozostalostí, vecného bremena, pri preskúmaní chýb, závad a škôd a pri riešení dedičského konania.

Vypracovanie trhových a znaleckých posudkov (odhadov) nehnuteľností (odhad ceny obvyklej) pre potreby bánk a stavebných sporiteľní – úverové a hypotekárne úverové konanie, ďalej pre potreby notárov, právnikov a advokátov, dedičské a pod. konania.

Súdny znalec v oblasti strojárstva a ekonomika.

Poisťovací maklér a agent - vrátane likvidácie poistných udalostí Znalecké posudky

Interiérový design, tvorba 3D návrhov, poradenstvo, odhady nehnuteľností.

Autobazár, bazár, autopožičovňa, požičovňa, ND, súdny znalec, strážené parkovisko non-stop, autoservis, požičovňa prívesov, DI, STK.

Odhady kapitálového majetku likvidácia škôd

Energetické preukazy a posudky Počítačové kurzy

Služby: -súdny znalec z odboru motorových vozidiel a cestnej dopravy

Služby: -poradenstvo v oblasti chovu ošípaných. -veterinárna, liečebná činnosť v chovoch ošípaných. -znalecké posudky zdravotný stav, výživa, chov ošípaných. -školenie pre odbornú verejnosť (chov ošípaných).

Poskytovanie služieb v oblasti oceňovania a súdneho znalectva z oblasti strategických rozborov. Ďalej: - finančný manažment - riadenie projektov - nákupná logistika - oceňovanie rizík podnikateľských projektov - zlepšovanie procesov.

Výroba štýlového exkluzívneho nábytku, bytových doplnkov a dodávky zákazkových interiérov. Privátne zákazky: - bytové interiéry a zákazkový nábytok - nábytok moderný - nábytok vyrezávaný, vykladaný a inkrustovaný - nábytok predlohový. Komerčné interiéry: - kompletné interiéry reštaurácií, hotelov, obchodov a pod. - kancelárie a ...

Odhadca nehnuteľností. Znalecké posudky pri predaji, dare a dedičstve.

Znalecká činnosť a oceňovanie nehnuteľného, hnuteľného a nehmotného majetku, podnikov a podnikateľských služieb a produktov, ochranných známok.

Znalecká činnosť v odbore Ekonomika, cena a odhady nehnuteľností Realitná činnosť

Znalecké služby: - dane a colná problematika - účtovná evidencia - mzdy - ceny a odhady

Služby - právne, ekonomické a účtovné poradenstvo - likvidácia, dražby, verejné súťaže - kompletná organizácia valného zhromaždenia - znalecké posudky v odboroch ekonomika a doprava

Služby - znalecké posudky pre súdy všetkých stupňov, finančné úrady, obecné úrady, advokátske kancelárie - znalecké posudky na daňové účely, prevod, darovanie a smena - oceňovanie rodinné domy, chaty, chalupy, garáže, byty, nebytové a bytové priestory - odhady trhových cien nehnuteľností - dražby

Znalecké služby, oceňovanie nehmotného a hmotného majetku, oceňovanie podnikov

Súdny znalec - odhadca v odbore ekonomika, stavebníctvo - znalecké posudky - ceny nehnuteľnosti - stavebno-technické prieskumy

Služby: - masáže - kurzy, školenia - výučba jazykov

Znalecký ústav: -oceňovanie nehmotného majetku. -oceňovanie podnikov. -finančné analýzy podniku.

Služby - odhady starožitností Predaj, výkup - starožitnosti - nábytok, obrazy, sklo a porcelán - šperky, striebro