Zverte ekonomiku a účtovníctvo firmy odborníkom, ktorí sa postarajú o daňovú evidenciu, účtovníctvo, mzdovú agendu, personalistiku, o dane a ich optimalizáciu a zastupovanie pred príslušnými správnymi úradmi. Súčasťou služieb je aj ekonomické poradenstvo.

Ponúkame externé vedenie účtovníctva, daňovej evidencie a spracovania miezd pre malé a stredné firmy. Poskytujeme poradenstvo začínajúcim podnikateľom. Spracujeme Vám všetky daňové priznania - priznanie k dani z príjmov, k dani z pridanej hodnoty, cestnej dani ak dani z nehnuteľností.

-Výroba strojov a zariadení -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Ubytovacie služby -Poskytovanie softvéru, poradenstvo v oblasti informačných technológií, spracovanie dát, hostingové a súvisiace činnosti a webové portály -Poskytovanie služieb pre poľnohospodárstvo, záhradníctvo, rybníkárstvo, lesníctvo a ...

služby: - záručný a pozáručný servis tepelnej techniky - revízie plynových spotrebičov. Vedenie účtovníctva. - účtovná a daňová evidencia - spracovanie mzdovej agendy - tel. 777 283 624.

Účtovné kancelária -Vedenie účtovníctva -Vedenie daňovej evidencie -účetnictví -spracovanie miezd, mzdy -přiznání k daniam, daňové priznanie pre malé a stredné firmy. Jednoduché účtovníctvo: -priebežné spracovanie daňovej evidencie -deník daňovej evidencie - peňažný denník -kniha pohľadávok a záväzkov -pokladní kniha -kniha DPH pre ...

Vedenie účtovníctva a daňovej evidencie. Spracovanie a podanie DPH, kontrolného hlásenia, spracovanie miezd vrátane vyúčtovania. Zastúpenie pri komunikácii s úradmi.

Účtovné, daňové poradenstvo, vedenie účtovníctva Hrušovany nad Jevišovkou, Moravské Budějovice, Znojemsko - účtovné poradenstvo - daňová evidencia - vedenie mzdovej agendy - daňová optimalizácia - ekonomické poradenstvo - moderné riadenie toku informácií s klientom. Riešime aj neštandardné účtovné a daňové problémy.

Ponúkam vedenie účtovníctva, daňovej evidencie, spracovanie miezd, účtovné služby a poradenstvo. Zaisťujem spracovanie účtovných dokladov a DPH, kontrolného hlásenia, súhrnné výkazy, EET, evidenciu majetku. Spracovávam daňové priznania a prehľady na sociálne a zdravotné poisťovne.

Vzdelávanie, služby: -rekvalifikační kurzy, vzdelávacích programov pre samosprávy, vzdelávacie programy pre DVPP Účtovná kancelária, služby: -Vedenie účtovníctva-fyzické osoby podnikatelia), právnické osoby, príspevkové organizácie (školy), rozpočtové organizácie (obce), neziskové organizácie (spoločenstvá vlastníkov bytových ...

Účtovná kancelária ponúka profesionálne účtovné služby pre živnostníkov aj malé a stredné podniky predovšetkým z Juhomoravského kraja. Môžete sa venovať svojmu podnikaniu namiesto trápenia sa s číslami, faktúrami a lehotami. Posuňme vaše podnikanie na ďalšiu úroveň vďaka precíznemu účtovníctvu.

Predaj ovoce.Vedení účtovníctva.

Spoločnosť Účtovníctvo Krtko s.r.o. sa zaoberá vedením účtovníctva, daňovej evidencie, spracovanie miezd, DPH a ďalších činností spojné s vedenom účtovníctve.

Účtovníctvo, účtovné práce: -daňová evidencia, jednoduché účtovníctvo -podvojné vrátane mzdovej agendy -Vedenie účtovníctva a daňovej evidencie -účetní a daňové poradenstvo -kompletné personalistickej práce -personalistika -spracovanie daní, dane, daň -spracovanie podnikateľské zámery, zámerov, a ekonomické rozbory, ekonomický rozbor.

Firma Jana Lajtkepová sídliaca v Brne ponúka kompletné služby v oblasti vedenia účtovníctva, daňovej evidencie, spracovania miezd a daní, zostavenia daňových priznaní a zastúpení na úradoch vo finančných záležitostiach. Sídlím v Brne Medlánkach na ulici Podperova 439/2.

Ekonomické služby: -vedenie účtovníctva -mzdy -komplexná daňová agenda, daňové priznania -ekonomické, daňové poradenstvo.

služby: - vedenie účtovníctva - daňová evidencia a poradenstvo - spracovanie miezd - výučba jazykov - analýza dát

služby: - ekonomické - účtovné, daňové - daňová evidencia, skôr jednoduché účtovníctvo - účtovníctvo skôr podvojné účtovníctvo - mzdy, personalistika - spracovanie všetkých výkazov pre: finančný úrad, MSSZ, zdravotné poisťovne, štatistický úrad, colný úrad - zastupovanie na úradoch (FÚ, MSSZ, ZP) - daňové, účtovné poradenstvo - ...

Účtovníctvo a daňové poradenstvo Brno Služby: -účtovníctvo, daňové poradenstvo -ekonomické poradenstvo -vedenie miezd.

Služby - vedenie účtovníctva, daňová evidencia - spracovanie dotácií a grantov - spracovanie dotačných titulov z európskych a národných fondov.

Audítorské služby - auditing Daňové poradenstvo Poradenstvo v oblasti - stratégie podnikov - ekonomické a finančné systémy a agendy - Člen Asociácie pre poradenstvo v podnikaní Poradenstvo v oblasti - stratégie a organizačný rozvoj podnikov - projektové riadenie Vedenie účtovníctva - účtovné poradenstvo (daňová evidencia a ...

Vedenie - účtovníctvo E-shop, hardvér. Dodávka - hardvér. Poskytovanie pripojenia k internetu Tvorba www stránky, internetové aplikácie. Webhosting – serverhosting. Inštalácia a správa - siete.

Účtovné služby: - Spracovanie účtovných dokladov vr. DPH - Súhrnný výkaz, Kontrolné hlásenia, EET, bilancie a analýzy, evidencia majetku - Spracovanie daňových priznaní podľa potreby - Zaistíme posunutie priznanie do 30. 6. - Poradíme, či je výhodnejšie podvojné účtovníctvo alebo daňová evidencia - mzdová agenda - zastupovanie na úradoch - ...

Zaistenie dodávky: -Komplexné ekonomický software pre vedenie podvojného účtovníctva (sklad, fakturácia, mzdy). Účtovné poradenstvo. Zákazková tvorba programov.

Účtovníctvo: -daňová evidencia -podvojné účtovníctvo -mzdy a mzdová agenda Služby: -audit -banková sféra (bankový úver, spracovanie podkladov pre lízingovú spoločnosť) -spracovanie štatistických údajov.