Zverte ekonomiku a účtovníctvo firmy odborníkom, ktorí sa postarajú o daňovú evidenciu, účtovníctvo, mzdovú agendu, personalistiku, o dane a ich optimalizáciu a zastupovanie pred príslušnými správnymi úradmi. Súčasťou služieb je aj ekonomické poradenstvo.

Účtovnícke služby: - vedenie daňovej evidencie - účtovníctvo - spracovanie miezd - zastupovanie na úradoch

Služby, spracovanie: - účtovníctvo - daňové priznania - mzdy, mzdová agenda.

služby - vedenie účtovníctva a daňová evidencia - správa a údržba nehnuteľností - projekčná činnosť - predaj a montáž dopravného značenia.

služby: - zavedenie účtovníctva - vedenie účtovníctva - účtovné poradenstvo - vedenie jednoduchého účtovníctva (jednoduchého účtovníctva) - spracovanie DPH - spracovanie daňových priznaní k DPPO, dani cestné a z nehnuteľností - spracovanie tabuliek pre banky-súčasť žiadosti o úver.

Činnosť účtovných poradcov vedenie -účetnictví, daňová evidencia. Prenájom - kancelárie Správa- nehnuteľnosti.

On-line účtovné systémy. Vedenie účtovníctva: - pre firmy, živnostníkov - pre bytové družstvá - pre obce - pre neziskové organizácie. Zabezpečíme pre Vás kompletnú agendu spojenú s vedením účtovníctva. Daňové poradenstvo. Zastupovanie pred úradmi.

činnosť: - daňové poradenstvo - daňový poradca.

-Zprostředkování obchodu a služieb -Velkoobchod a maloobchod Obráběčství Zámočníctvo, nástrojárstvo Činnosť účtovných poradcov, vedenie účtovníctva, vedenie daňovej evidencie

Účtovníctvo, účtovné, spracovanie daňového priznania, daňovej evidencie: -účetní poradenstvo -Vedenie evidencie a mzdovej agendy -poradenstvo. -Vedenie účtovníctva -zastupování klientov na úradoch -mzdy pre veľké organizácie.

služby: - vedenie účtovníctva, daňovej evidencie - mzdová agenda.

Spoločnosť Klimeš consulting, spol. s r.o. ponúka profesionálne služby v oblasti spracovania účtovníctva, daňovej evidencie a miezd vrátane odborného poradenstva. Našu kanceláriu nájdete v Hodoníne na ulici Rodinova. Naše služby: - daňové poradenstvo - účtovné poradenstvo - spracovanie dane z príjmu - odloženie dane - vedenie ...

služby: - ekonomické poradenstvo - účtovníctvo - tvorby finančných modelov

Ekonomické poradenstvo. Služby, spracovanie: -účetnictví -účetní a daňové poradenstvo.

služby - vedenie účtovníctva - daňová evidencia - personalistika a mzdová agenda.

služby: - účtovníctvo - daňová evidencia

služby: - účtovníctvo - daňová evidencia - mzdy.

služby: - daňové poradenstvo - audítorské služby - vedenie účtovníctva.