Zverte ekonomiku a účtovníctvo firmy odborníkom, ktorí sa postarajú o daňovú evidenciu, účtovníctvo, mzdovú agendu, personalistiku, o dane a ich optimalizáciu a zastupovanie pred príslušnými správnymi úradmi. Súčasťou služieb je aj ekonomické poradenstvo.

Služby: -vedenie účtovníctva. -spracovanie daňovej evidencie. -spracovanie miezd.

Služby: -spracovanie daňovej evidencie. -daňové priznania. -mzdová agenda.

Spracovanie účtovnej a mzdovej agendy pre FO i PO. Vedenie podvojného aj jednoduchého účtovníctva. Práca s DPH a daní cestnej, spotrebnej a z nehnuteľnosti. Urovnanie skladového hospodárstva a evidencia majetku.

Služby: -vedenie účtovníctva. Školenia, kurzy: -účtovníctvo.

Poskytuje - daňové poradenstvo Vedenie - účtovníctvo - daňové evidencie - účtovné poradenstvo

Vedenie: - účtovníctvo - daňová evidencia - účtovné poradenstvo

Daňové služby Účtovníctvo - vedenie - daňová evidencia - mzdová agenda - online

Služby: - účtovníctvo - finančné a daňové poradenstvo

Činnosť účtovných poradcov, vedenie účtovníctva, vedenie daňovej evidencie -Poskytovanie služieb pre poľnohospodárstvo, záhradníctvo, rybníkárstvo, lesníctvo a poľovníctvo -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Prevádzkovanie cestovnej agentúry a sprievodcovská činnosť v oblasti cestovného ruchu

Ekonomické služby: - vedenie účtovníctva - vedenie daňovej evidencie.

Daňový poradca. Poradenstvo: - ekonomické. Služby: - vedenie účtovníctva a daňovej evidencie - spracovanie miezd, mzdové účtovníctvo.

Daňové poradenstvo. Účtovnícke služby. Marketing.

Vedenie účtovníctva Vedenie daňovej evidencie

Vývoj, aplikácia: - ekonomický softvér (SW) - informačné systémy pre riadenie firiem a organizácií (firemné informačné systémy). Účtovná firma: - vedenie, spracovanie účtovníctva.

Služby, poradenstvo: - spracovanie účtovníctva - účtovné, ekonomické poradenstvo - vedenie mzdovej a personálnej agendy - spracovanie daňových priznaní ku všetkým daniam.

Ekonomický, daňový poradca. Služby: - účtovníctvo.

Českomoravská stavebná sporiteľňa, Zástupca ČMSS. Služby: -sprostredkovanie stavebného sporenia (ČMSS) -úvery, pôžičky, hypotéky. Služby: -spracovanie účtovníctva a daňovej evidencie -ekonomické poradenstvo -daňové a účtovné konzultácie -poradenstvo v oblasti nehnuteľností-nákup-predaj -lektorská činnosť

Vedenie účtovníctva. Spracovanie administratívy. Zvoz pošty.

Vedenie účtovníctva a daňovej evidencie, spracovanie miezd, personalistika firmy, spracovanie všetkých typov daňových priznaní, účtovné poradenstvo, zastupovanie klientov na úradoch.

Činnosť účtovných poradcov, vedenie účtovníctva, vedenie daňovej evidencie, spracovanie miezd

Daňové poradenstvo - spracovanie DPFO, DPH, prehľadov na zdravotné a sociálne poisťovne - spracovanie DPFO rezidentom aj nerezidentom SR, pri predaji nehnuteľností Účtovné poradenstvo - vedenie daňovej evidencie, vedenie účtovníctva, evidencia príjmov, - mzdové agendy aj spätne - personalistika