Zverte ekonomiku a účtovníctvo firmy odborníkom, ktorí sa postarajú o daňovú evidenciu, účtovníctvo, mzdovú agendu, personalistiku, o dane a ich optimalizáciu a zastupovanie pred príslušnými správnymi úradmi. Súčasťou služieb je aj ekonomické poradenstvo.

-Výroba textílií, textilných výrobkov, odevov a odevných doplnkov -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Služby v oblasti administratívnej správy a služby organizačno-hospodárskej povahy Činnosť účtovných poradcov, vedenie účtovníctva, vedenie ...

Činnosť účtovných poradcov, vedenie účtovníctva, vedenie daňovej evidencie

Spracovanie účtovníctva: - jednoduché, podvojné. Daňové poradenstvo. Komplexné vedenie a spracovanie mzdovej agendy (mzdy).

Služby: - vedenie účtovníctva a daňovej evidencie - spracovanie miezd (mzdy) - ekonomické a daňové poradenstvo.

Služby: - ekonomické a účtovné poradenstvo - daňová evidencia - vedenie účtovníctva (podvojné) - vzdelávanie

Činnosť účtovných poradcov, vedenie účtovníctva, vedenie daňovej evidencie

Účtovné, ekonomické a daňové poradenstvo. Vedenie účtovníctva. Audítorské služby.

Audítorská činnosť. Služby: - daňové, dane - ekonomické - účtovník, účtovníctvo. Sídlo firmy: - K Olšine 975, Orlová - Lutyňa.

Poskytuje - daňové poradenstvo Poskytuje - finančne - ekonomické poradenstvo

Administratívne a poradenské služby v oblasti obchodovania.

Poradenstvo-oblasť bezpečnosti: -k Zákonu č.148/1998 Zz o ochrane utajovaných skutočností, spracovanie dokumentov: -bezpečnostné analýzy, politika, projekty -dokumentácia objektovej bezpečnosti podľa § 14 vyhlášky NBÚ č.258/1998 Zb. -prevádzková dokumentácia bezpečnosti informačných systémov podľa vyhlášky NBÚ ...

Služby: - vedenie, spracovanie účtovníctva - vedenie daňovej evidencie, spracovanie daňového priznania - spracovanie výkazu Intrastat. Nákladná autodoprava.

Služby: - vedenie, spracovanie účtovníctva - vedenie daňovej evidencie, spracovanie daňového priznania - daňové poradenstvo.

Služby: - vedenie, spracovanie účtovníctva - vedenie daňovej evidencie, spracovanie daňového priznania - vedenie mzdovej agendy - daňové poradenstvo - zastupovanie pri rokovaniach s úradmi.

Služby: - vedenie a spracovanie účtovníctva - vedenie daňovej evidencie, spracovanie daňového priznania - poskytovanie daňového a účtovného poradenstva.

Konzultácie a školenia v oblastiach - povinnosti firiem podľa environmentálnej legislatívy - EMS podľa normy ISO 14001 a jeho integrácia do systémov riadenia - interné audity podľa normy ISO 19011 a udržiavanie spôsobilosti interných audítorov EMS.

* Vedenie účtovníctva a účtovné poradenstvo. * V spolupráci s partnermi daňové poradenstvo, účtovný audit, právne služby pre podnikateľov a podniky.

Daňové priznania - služby daňového poradcu Vedenie - daňová evidencia - účtovníctvo - mzdové agendy

Rozvíjame podnikavosť a leadership cez dáta z účtovníctva. Vedieme účtovníctvo a z neho dávame jasné odporúčania pre rozvoj podnikania, kde ušetriť a ako zarobiť.