Zverte ekonomiku a účtovníctvo firmy odborníkom, ktorí sa postarajú o daňovú evidenciu, účtovníctvo, mzdovú agendu, personalistiku, o dane a ich optimalizáciu a zastupovanie pred príslušnými správnymi úradmi. Súčasťou služieb je aj ekonomické poradenstvo.

Vedenie účtovníctva a daňovej evidencie.

Ponuka daňovej evidencie pre živnostníkov a malé organizácie vrátane evidencie DPH a mzdovej agendy zamestnancov.

Vedenie a spracovanie: - účtovníctvo - daňové evidencie - mzdy.

Daňový poradca poskytuje právnu pomoc a finančno-ekonomické rady vo veciach daní, odvodov, poplatkov a iných podobných platieb, ako aj vo veciach, ktoré s daňami priamo súvisia.

Služby: - účtovníctvo - daňová evidencia - mzdy

Služby: - účtovníctvo - daňová evidencia - mzdy - daňové priznania

Vedenie: - účtovníctvo - vedenie daňová evidencia. Poradenská a konzultačná činnosť. Spracovanie: - odborné štúdie a posudky. Čerpacia stanica LPG.

Daňové poradenstvo, audítorská činnosť, účtovná kancelária.

Činnosť účtovných poradcov, vedenie účtovníctva, vedenie daňovej evidencie.

Účtovná kancelária. Daňové priznania. Účtovné poradenstvo daňová evidencia a podvojné účtovníctvo.

Daňový poradca KDPČR ev.č.4593 poskytuje daňové, účtovné, mzdové poradenstvo v Olomouci, Postrelmove a okolí Šumperku. Poistné priznanie, odklad dane z príjmu, spracovanie priznania, účtovníctva a miezd. Optimalizácia daňového základu.

Činnosť účtovných poradcov, vedenie účtovníctva, vedenie daňovej evidencie.

-Automatizované spracovanie dát -Obchodná živnosť - kúpa tovaru za účelom jeho ďalšieho predaja -Sprostredkovateľská činnosť, mimo činností vyžadujúcich osobitné povolenie Činnosť účtovných poradcov, vedenie účtovníctva, vedenie daňovej evidencie

Služby: - vedenie účtovníctva, daňovej evidencie - spracovanie mzdovej agendy.

Kompletný ekonomický servis, vedenie účtovníctva, daňová evidencia, mzdy, spracovanie mzdovej agendy, všetky daňové priznania, ekonomické poradenstvo a poradenstvo v oblasti insolvencie firiem. Nákup a predaj tovaru.

Vedenie účtovníctva, daňovej evidencie, účtovné poradenstvo, spracovanie mzdového účtovníctva, personalistika, zastupovanie pri jednaní s inštitúciami sociálneho a zdravotného poistenia i finančnými úradmi, zostavenie všetkých daňových priznaní.

Služby: - účtovníctvo - daňová evidencia - spracovanie a kontrola ročnej účtovnej uzávierky - mzdová a personálna agenda - tvorba podnikateľského zámeru - podklady pre bankové úvery - daňové a účtovné poradenstvo. Sídlo: Erbenova 2 779 00 Olomouc

-Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností -Spracovanie znaleckých posudkov v odvetví ekonomika - oceňovanie nehnuteľností

Výroba tepelnej energie: - výroba tepla - rozvod tepla - vodoinštalatérstvo - kúrenárstvo - plynoinštalácia - zámočnícke práce - vedenie účtovnej a daňovej evidencie.

Činnosť účtovných poradcov, vedenie účtovníctva, vedenie daňovej evidencie -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Zastavárenská činnosť a maloobchod s použitým tovarom -Skladovanie, balenie tovaru, manipulácia s nákladom a technickej činnosti v doprave -Zasielateľstvo a zastupovanie v colnom konaní -Ubytovacie ...

Súkromná účtovná kancelária - vedenie daňovej evidencie, účtovníctva - personalistika - vedenie miezd.