Zverte ekonomiku a účtovníctvo firmy odborníkom, ktorí sa postarajú o daňovú evidenciu, účtovníctvo, mzdovú agendu, personalistiku, o dane a ich optimalizáciu a zastupovanie pred príslušnými správnymi úradmi. Súčasťou služieb je aj ekonomické poradenstvo.

Vedenie - účtovníctvo - daňová evidencia - mzdová agenda

Predaj: - učebnice, učebné pomôcky. Spracovanie miezd a vedenie personálne agendy, spracovanie účtovníctva pre školské organizácie. Vzdelávanie pedagogických pracovníkov. Súťaže a olympiády. Výroba nábytku pre učebne a kancelárie. Ubytovacie a hotelové služby. Vzdelávacie zájazdy tuzemské i zahraničné.

Služby: - účtovníctvo - ekonomické poradenstvo

Účtovná kancelária: - kompletné vedenie účtovníctva aj daňovej evidencie, vrátane mzdovej agendy - spracovanie všetkých daňových priznaní, reportov a účtovných závierok - rekonštrukcia účtovníctva a kontrola už spracovanej účtovnej agendy - poradenstvo v oblasti účtovníctva a daní, komunikácia s úradmi.

Hľadáte daňového poradcu v okolí Olomouca? Obráťte sa na firmu BANEP! Poskytujeme právnu pomoc a finančno-ekonomické rady vo veciach daní, odvodu, poplatkov a iných podobných platieb, ako aj vo veciach, ktoré s daňami priamo súvisia. Bilančné účtovníctvo.

Účtovná kancelária: - vedenie účtovníctva - daňová evidencia - mzdy a personalistika - ekonomické poradenstvo - semináre, školenia, rekvalifikácie.

Audítorská činnosť, audity. Vedenie účtovníctva. Spracovávanie miezd. Ekonomické a účtovné poradenstvo.

Zakladanie obchodných spoločností. Preklady, tlmočenie. Vedenie účtovníctva. Daňová evidencia.

Služby administratívne: - vedenie účtovníctva a daňovej evidencie pre fyzické osoby, živnostníkov, právnické osoby, firmy - priznanie DPH Španielčina, španielsky jazyk: - tlmočníctvo a prekladateľská činnosť.

-Obchodná činnosť Činnosť účtovných poradcov, vedenie účtovníctva, vedenie daňovej evidencie

Dane - spracovanie priznania Vedenie a rekonštrukcia účtovníctva - účtovné poradenstvo - spracovanie miezd

Služby: - jednoduché a podvojného účtovníctva.

-Veľkoobchod a maloobchod Činnosť účtovných poradcov, vedenie účtovníctva, vedenie daňovej evidencie