Vyrazte do divadla za kultúrou, navštívte operu, operetu, činohru, muzikál, balet, pantomímu alebo bábkové divadlo. Využite predpredaj lístkov na koncert a užite si veľkolepú šou. Vďaka študentským či seniorským zľavám sú koncerty na dosah pre všetkých.

Dve scény v jednom dome. Štúdio PalmOFF a veľká scéna lákajú na repertoár, ktorý baví a núti premýšľať. Hráme: Zamilovaný Shakespeare, Kráľova reč, Mlčanie Bobríkov, Ako zbaliť ženu 2.0., Don Juan, Môj romantický príbeh, Láskavé bohyne a ďalšie... Divadlo ponúka seniorské a študentské 50% zľavy. Ďalej vstupenky pre študentov umeleckých škôl za ...

Divadlo pre dospelých a pre deti. Uvádzame autorské hry a program Tobogan, pozývame osobnosti českého divadla. Deťom pripravujeme rozprávky a iné príbehy. V sále s kapacitou 358 sedadiel organizujeme aj koncerty. Súčasťou divadla je aj kaviareň. Zadané predstavenia.

Black Light Theatre Srnec (Čierne divadlo Juraja Srnca) Ponuka klasických aj moderných divadelných hier typu čierneho divadla.

Služby: - šéfdirigent Komorný orchester Musici de Praga

Hudobné divadlo s vlastnými hudobnými inscenáciami. Predstavenia sú väčšinou pojaté ako návšteva do minulých storočí - menovite do doby, kedy hlavný hrdina - teda skladateľ - Mozart, Dvořák, Strauss, či ďalší - boli na vrchole svojich tvorivých síl. S predstavením Don Giovanni 1787 a Kúzelný Dvořák reprezentoval súbor Originálneho hudobného ...

Predstavenie vo forme kombinácie klasického baletu, operného spevu a orchestrálnej hudby.

Organizovanie kultúrnych produkcií. Vykonanie komorných alebo symfonických koncertov alebo operných predstavení. Koncertná produkcia pre firemné akcie v ľubovoľnom obsadení. Tvorba hudobných snímok.

Divadelný súbor so stálou scénou s repertoárom komorných hier.

Služby: - prevádzka bábkového divadla

Divadlo. Klub Kocúr Jandova 4 tel.: 777 902 596