Potrebujete pomôcť s natáčaním? Odborníci vám pomôžu zaobstarať videozáznamy, virálne videá, TV spoty, reklamné videá, inštruktážne videá, dokumenty, znelky a mnoho ďalšieho. Strižná, ozvučovacia, nahrávacia a osvetľovacia technika je samozrejmosťou.

Služby - vedenie účtovníctva - daňové poradenstvo - personálna a mzdová agenda. Filmové štúdio - natáčanie filmov, dokumentárnych a prezentačných programov.

Činnosť: - letecké fotografovanie - filmové zábery z modelu vrtuľníka.

Služby: -produkčné práce -letecké a časozberné snímky

Koncertná, produkčná a usporiadateľská agentúra: - organizovanie koncertných vystúpení v ČR a zahraničie - produkčná činnosť - kompletné mediálne zaistenie realizovaných projektov - realizácia reklamných produktov spojených so zaisťovanými projektmi - výroba a distribúcia hudobných rozhlasových relácií.

Služby: - filmová a dokumentárna produkcia - reklamné spoty - audiovizuálna produkcia - dabing

DTP a grafické štúdio - letáky, katalógy, plagáty, knihy a ďalšie.

Služby: -dokumentárne a reklamné filmy -uložené na DVD, CD, VHS -výroba videorelov -maturitné plesy -svadby -fotografie na školské tabla, zrazy, školy -fotografovanie svadieb -preukazkové fotografie -fotografia z digitálnych médií -zberňa klasickej a digitálnej fotografie.

-Výroba, rozmnožovanie, distribúcia, predaj, prenájom zvukových a zvukovo-obrazových záznamov a výroba nenahraných nosičov údajov a záznamov

Produkčná spoločnosť. Výroba: -filmy -reklamy -televízne projekty

Produkčná spoločnosť - muzikály - filmy a televízna produkcia.

Výroba, projekcia: - filmy - videoprogramy.

Služby: - výroba audiovizuálnych programov, propagačné a reklamné spoty, dokumenty, reportáže - fotoslužby

Služby pre kiná: -efektívna preprava filmových kópií -sprostredkovanie reklamy -servis premietacích technológií -organizácia spoločných akcií kinárov

Snímanie videozáznamov a fotografií: - svadby - maturitné plesy - besiedky - promócie - módne prehliadky - športové akcie Natáčanie reklamných a dokumentárnych filmov.