Regionálne noviny, týždenníky, periodické časopisy a magazíny, denná tlač, časopisy pre deti, spravodajstvo, odborné magazíny a ďalšie tlačoviny - to všetko sú noviny a časopisy, ktoré sú vyrábané pomocou ofsetovej, digitálnej či veľkoformátovej tlače.

Výroba modelov, makiet a prototypov. Návrh interiérov a reklamných komponentov. Výroba rekvizít a dekorácií pre TV.

Direct mailing Distribúcia - letáky - noviny - časopisy - reklamné tlačoviny.

Vydavateľstvo lekárskych odborných časopisov: - interná medicína pre prax - pediatria - urológia - neurológia - klinická farmakológia a farmácia - zdravotnícke právo v praxi. Organizovanie: - kongresy a semináre pre lekárov.

Vydavateľstvo: -časopis Novodobé fortifikácie

Maloobchod: - noviny - časopisy - tabak.

Poskytovanie softvéru, poradenstvo v oblasti informačných technológií, spracovanie dát, hostingové a súvisiace činnosti a webové portály. Vydavateľské činnosti, polygrafická výroba, knihárske a kopírovacie práce. Sprostredkovanie, veľkoobchod a maloobchod. Príprava a vypracovanie technických návrhov, grafické a kresličské práce. Reklamná ...

Regionálny týždenník Týždenník Kroměřížska: -informácie z regiónu, spravodajstvo, kultúra, šport, zábavné čítanie, týždenný TV program. Inzercia: -riadková -komerčné.

Vydavateľstvo, e-shop - časopis REVOLVER REVUE - knihy

Vydavateľstvo TIGIS spol. s r.o. vydáva časopisy pre lekársku odbornú verejnosť a edukačné časopisy pre verejnosť. Máme vlastné grafické štúdio s kompletným technickým vybavením na scan, zlom a osvit. Od roku 2001 máme vlastnú tlačiareň s kompletne vybavenou knihárňou a tlačíme nonstop.

Maloobchod, predaj: -denná tlač -tabak -časopisy -periodiká

-Vydavateľské činnosti, polygrafická výroba, knihárske a kopírovacie práce -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Poskytovanie softvéru, poradenstvo v oblasti informačných technológií, spracovanie dát, hostingové a súvisiace činnosti a webové portály -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a ...

Maloobchod - alkohol Maloobchod - tabakové výrobky Maloobchod - noviny - časopisy Zberňa sadze

Trafika. Maloobchod, predaj: -tlačoviny-noviny, časopisy -tabakové výrobky-cigarety, tabak.

Predaj: - denná tlač - tabak - rybárske potreby - chovateľské potreby. Výroba: - kľúče. Terminál sadzky a Fortuny.

Vydavateľstvo: -magazín pre obchodníkov z oblasti módy