Regionálne noviny, týždenníky, periodické časopisy a magazíny, denná tlač, časopisy pre deti, spravodajstvo, odborné magazíny a ďalšie tlačoviny - to všetko sú noviny a časopisy, ktoré sú vyrábané pomocou ofsetovej, digitálnej či veľkoformátovej tlače.

Sieťotlač, tlač: -potlač všetkých druhov materiálov a tvarov -trojrozmerné predmety-rastrová tlač -rotačná sieťotlač-potlač pohárov -slepotlač -zlatenie -samolepky s výsekom. Výroba, predaj: - práporov ( prápor ) a vlajok (vlajka, vlajky) kompletný s potlačou. Napaľovanie motívov do dreva. Zhotovovanie obalov z fixážnej ...

Časopis pre chovateľov exotického vtáctva.

Vedenie - účtovníctvo Predaj - lahôdky - potraviny - tabak - noviny Zberňa SAZKA vrátane kurzových stávok Predaj - darčekové predmety.

Predaj - knihy - odborná literatúra - časopisy.

Predaj - knihy, časopisy, noviny, prevádzka galérie.

Maloobchod, predaj: -tabakové výrobky -fajčiarske potreby -periodická tlač-noviny, časopisy -telefónne kupóny -stieracie žreby -doplnkový tovar.

Maloobchod, predaj: -tabakové výrobky -fajčiarske potreby -periodická tlač-noviny, časopisy -telefónne kupóny -stieracie žreby -doplnkový tovar.

-Veľkoobchod a maloobchod -Poskytovanie softvéru, poradenstvo v oblasti informačných technológií, spracovanie dát, hostingové a súvisiace činnosti a webové portály -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Príprava a vypracovanie technických návrhov, grafické a kresličské práce -Reklamná činnosť, marketing, ...

Vydavateľstvo - časopisy a noviny cestovanie, dom, byt a záhrada, ekonómia, rodina a deti, šport, zdravie. Knihy histórie, hobby, ekológia, detské, kuchárky - katalógy.

Vydávanie - časopis pre predškolákov.