Kiná, divadlá, spoločenské udalosti, ale aj zábavné podniky, bary či kluby sú tou najjednoduchšou možnosťou, ako si užiť zábavu aj kultúru. Vyberte si podnik a neváhajte ho navštíviť, prípadne zakúpte svoje vlastné vybavenie a usporiadajte vlastnú zábavu.

Združenie pre podporu kultúry nepočujúcich a približovať ju počujúcim. Organizovanie seminárov a prednášok, módne prehliadky.

Projekty a revízie: -elektro. Videoštúdio. - výroba audiovizuálnych diel

Na výrobu a prevádzku sú tieto nafukovacie atrakcie: Detské atrakcie: Detský skákací hrad, Šmykľavka, Pirátska loď, Off-Road Športové hry: Mucha, Nafukovacie ihrisko, Gumobeh, Aréna Reklamné nafukovadlá: Oblúk lomený, Oblúk okrúhly, Profukovadlo, Stánok, Valec, Guľa, Snehuliak. Skákacie hrady, nafukovadlá.

Dovážame sortiment pre novorodencov i deti vo veku do troch rokov. Predaj kvalitný dojčenský a detský tovar.

Novinový stánok. Predaj novín.

Sazka, stávková kancelária: -kurzové stávky všetkých druhov -najkvalitnejšia a najširšia ponuka stávkových príležitostí v športbare -možnosť pozerania športových prenosov v priamom vysielaní.

Areál požičovne lodí pod VÝKLOPNÍKOM. Požičovňa: - kajutové lode - motorové člny - rafty - kanoe Technická pamiatka VÝKLOPNÍK Organizovanie podujatí pre školy (exkurzie, školské výlety, prehliadky pamätníka, odborný výklad), firemné akcie, kultúrne podujatia.

Galéria, keramika, obrazy, plastiky.

Rádio: -rozhlasové vysielanie na frekvencii 103, 4 FM. Rádio Petrov začalo vysielať 1.1.2002. Jeho názov sa viaže k najvyššej brnenskej dominante, ku katedrále Sv.Petra a Pavla, nazývanej Petrov. Reklama v tomto médiu je účinnou formou komunikácie produktov a obchodných akcií, ktoré realizujete v priebehu celého roka. Nemenej dôležitým ...

Medial agency: -organizátor netradičných spoločenských akcií -exkluzívne zastupuje Rádio Petrov -vydavateľ štrnástideníka Brno magazín -prevádzkovateľ televízneho štúdia M.TV a internetovej televízie www.moravskatelevize.cz Ponúkame: -event marketing -road show -teambulding -návrh a realizácia spoločenských akcií, ...

Zaoberáme sa tvorbou tlačovín a dokumentárnych filmov.

Služby, zabezpečenie, realizácia, kompletné akcie na kľúč: -recepcia -párty -rauty -semináre -školenie -prezentácia -bankety -garden parties -rodinné oslavy a svadby. Sprievodný program: -veľkokapacitná párty stany -zaistenie umelcov -ozvučenie a osvetlenie -video projekcia -stánkový predaj, hody -športové akcie ...

Jedno až trojčlenná brnenská kapela Blondie Jane pre Vašu oslavu či večierok! Repertoár je zostavený z prevzatých všeobecne známych pesničiek - hity od evergreenov až po modernu, od popu cez rock až po country a dychovku, a to prevažne česky a anglicky - viď www.blondie-jane.cz

Disco klub. 3 bary, veľký výber nápojov. Organizovanie: - kultúrne akcie - koncerty.

Výkup: -obrazy -sochy -originálna korešpondencia -knihy -fotografia apod. Galéria výtvarného umenia. Pondelok zatvorený.

Videopožičovňa. Požičovňa: -videokazety -DVD.

Videopožičovňa. Požičovňa: -videokazety -DVD. Prevádzkujeme internetový obchod. Opravujeme poškodené CD a DVD.