Kiná, divadlá, spoločenské udalosti, ale aj zábavné podniky, bary či kluby sú tou najjednoduchšou možnosťou, ako si užiť zábavu aj kultúru. Vyberte si podnik a neváhajte ho navštíviť, prípadne zakúpte svoje vlastné vybavenie a usporiadajte vlastnú zábavu.

Semináre a konferencie. Firemné akcie na mieru pre vašich zákazníkov, dodávateľov, zamestnancov. Športové akcie: golfové turnaje, golfové akadémie pre začiatočníkov, športové viacboje aj v netradičných disciplínach, outdoorové aktivity, motokáry, štvorkolky, streľby, lukostreľba, paintball, škola šmyku a mnoho ďalších. Kultúrne a spoločenské ...

Organizovanie firemných a spoločenských akcií na kľúč.

Daňové, účtovné a ekonomické poradenstvo a služby Organizovanie kultúrnych, športových, kongresových a spoločenských podujatí Reklamná agentúra

Súkromná rozhlasová rádiostanica. Služby: -rozhlasová reklama.

Výroba a produkcia filmov a 3D počítačových visualizácií a simulácií. Filmová a počítačová grafika, mocap štúdio, 3D grafika, fulldome filmové technológie na produkciu, postprodukciu a prezentáciu. Tvorba a distribúcia interaktívnej 3D CGI filmov pre planetária a digitária.

Firemná párty, teambuilding, konferencie, hostesky, catering, gastro servis, ubytovanie, veľtrhy, sales promotion, design.

Tvorba a spracovanie videa. Natáčanie a digitalizácia videí. Natáčame svadby, krstiny, oslavy, spoločenské a iné udalosti.

Výroba, rozmnožovanie, nahrávanie a distribúcia zvukových a zvukovo- obrazových záznamov. Natáčanie dokumentov a krátkych filmov. Grafické návrhy loga, vizitky, tlačoviny, pozvánky. Tvorba - webové stránky - internetové prezentácie.

Organizovanie kultúrnych a spoločenských podujatí.

Vydavateľstvo, vydavateľstvo: -noviny HALÓ BRNO: -informačný a reklamný mesačník mesta Brna -inzercia -reklama.

Bar Výučba a kurzy - hra biliardu Billiard club - 10 poolových stolov 9 stôp, 1 karambol 210 cm.

Tanečný klub zaoberajúci sa cloggingom, country tancami, country show a line-dance.

Regionálne vysielanie TV brnenská 1: -celodenné spravodajstvo -publicistika -informačný kanál -televízna reklama.