Poľnohospodárstvo vyžaduje okrem prírodných a umelých hnojív a prípravkov aj vhodnú techniku, teda traktory, postrekovače, zberovú techniku, prípravky a ďalšie. V rámci lesníctva sú potrebné lesné sadenice a poľovnícka či lesnícka technika.

Firma vyrába a predáva: - pesticídy pre ochranu plodín, proti škodcom - hnojivá, aktivátory - osiva - pšenica, raž, jačmeň - hrach, sója, strukoviny, cukrovarské rezne atď. Ďalej zabezpečuje pozberové služby a dopravu plodín vrátane siatie a hnojenie.

Maloobchod, predaj: -okrasné dreviny -túje, borievky, popínavé rastliny, semená, cibuľoviny, kríky, ovocné stromčeky, solitery a pod. -záhradné jazierka -zemina, mulčovacia kôra, hnojivá. Záhrada centrum market. Veľkosklad sadrokartonárskeho materiálu a príslušenstva: -sadrokartóny -konštrukcia -strešné okná VELUX, FAKRO, PRIMA ...

Ekofarma: - čerstvé surové kozie mlieko - kozia srvátka - kozí syr - kozí tvaroh, kefír, jogurt - jogurt z kravského mlieka - med - vajcia - granule pre psy a mačky - lucernové úsušky.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -pre jedálne, reštaurácie, škôlky a nemocnice -lúpané zemiaky balené -konzumné a sadbové zemiaky -lúpaná cibuľa.