Chov hospodárskych aj iných zvierat sa ponúka ako v klasickej, tak aj v ekologickej podobe, ako sú ekologické farmy. Kozy, ovce, dobytok, lesná a vysoká zver, ale aj domáce zvieratá ako mačky, psy alebo akvarijné rybičky len od osvedčených chovateľov.

Rastinná a živočíšna výroba. Ekologická farma.

Fajn krmiva Rakúšan. Predaj, rozvoz, e-shop: -kvalitné a overené krmivo -suché krmivo -maškrty, konzervy, granule -chovateľské potreby pre psov. Služby: -výcvik psov -chovateľské služby.

Ubytovanie na statku - 2 aparmány pre 4 osoby s vybavenou kuchyňou a sociálnym zariadením - parkovanie pred apartmánmi - vonkajšie posedenie s grilom - záhrada - záhradný bazén - úschovňa bicyklov a motoriek Výcvik - kone - jazdciporiadanie - jazdy na koňoch Chov - hovädzí dobytok ABERDEEN ANGUS - hydina Ustajnenie - kone

Služby, ubytovanie: - ranch - chov bizóna amerického, koní, danielov

Chovateľská stanica - plemeno Malý kontinentálny španiel - Papillon - plemeno Entlebuchský salašnícky pes - Entlebucher Sennenhund

Práca: -sadrokartonárske práce. -montáž kazetových podhľadov. Včelárstvo, chov matiek.

Chovateľská stanica Valentina pre čistokrvných jazvečíkov.

Chov a predaj - akváriové ryby Symphysodon discus a Pterophyllum altum

Kompletná úprava psíkov všetkých plemien. Strihanie, trimovanie, kúpanie, česanie. Predaj chov. potrieb a psej kozmetiky. Kurzy strihania. Čistenie análnych žliazok, skrcovanie pazúrikov. U nás môžete v príjemnom prostredí posedieť a byť pri úprave Vášho psieho miláčika.

Chovateľská stanica: - Anglický Buldog

Činnosť: - chovateľská stanica Malorská doga - ubytovanie pre psov

Chovateľská stanica - veľký švajčiarsky salašnícky pes

Chovateľská stanica: - AMERICKÝ KOKRSPANIEL

Služby: - chovateľská stanica Nemeckých a Belgických ovčiakov - hotel pre psov

Psie škola. Výcvik psa na: - lov - ochranu a obranu - stopára. Tanec so psom. Športové kynológie. Prípravy na výstavu. Základná poslušnosť. Program prevýchovy psa.