Poľnohospodárstvo vyžaduje okrem prírodných a umelých hnojív a prípravkov aj vhodnú techniku, teda traktory, postrekovače, zberovú techniku, prípravky a ďalšie. V rámci lesníctva sú potrebné lesné sadenice a poľovnícka či lesnícka technika.

Predaj záhradníckych potrieb a poskytovanie záhradníckych prác.

Odchovňa mastného dobytka. Penzión u Bizona Predajňa potrieb pre chovateľov

Záhradníctvo Predaj keramiky, náradia a sortimentu pre záhradkárov, chalupárov a pestovateľov. Ponuka väzieb svadobných a smútočných kytíc.

Chovateľská stanica psov plemená Hovawart.

Nákup a predaj - drevo Ťažba - drevo Zalesňovanie

Pestiereň húb a veľkoobchod s lesnými plodmi. Ponuka: - čerstvé, sušené, mrazené a konzervované huby. Čerstvé produkty: - čerstvé šampiňóny v niekoľkých akostných triedach a balenie - hliva ustričná - Shii take - nameko - hríbovité huby - líška obyčajná - čučoriedky - brusnice.

Chovateľská stanica Šarplaninských pastierskych psov.

Služby: -poradenstvo v oblasti chovu ošípaných. -veterinárna, liečebná činnosť v chovoch ošípaných. -znalecké posudky zdravotný stav, výživa, chov ošípaných. -školenie pre odbornú verejnosť (chov ošípaných).

Predaj, dodávka, distribúcia Kompletný servis spojený s poľnohospodárskou produkciou. Dosušenie produktov, uskladnenie, chemická ochrana a možnosť balenia (vrecovanie, bagovanie). Obilniny, olejniny, strukoviny, okopaniny, krmoviny, kŕmne doplnky. Poľnohospodárska produkcia: -repka olejná, slnečnica čierna a žíhaná, mak -horčica čierna a ...

Zaoberáme sa nákupom, predajom a vlastnou výrobou. Sortiment - konzumné zemiaky, lúpané zemiaky, lúpaná zelenina, ovocie, zelenina, vajcia, sterilizované zelenina a kompóty. Pri lúpaných výrobkoch sa jedná prevažne o vákuové balenie s dlhšou dobou trvanlivosti.

Predaj sušenej zeleniny, ovocia a koncentrátov, zvieracích krmív a bylinných odpudzovačov hmyzu.

Vyrábame a predávame premixy kŕmnych aditív, vitamínominerálne doplnky, krmivá, vitamínové koncentráty, veterinárne prípravky a extrudované krmivá pre zvieratá. Zooveterinárny servis, optimalizácia výživy, laboratórne služby. Maloobchodná predajňa.

Vývoz potravinárskej a kŕmnej pšenice, jačmeňa, repky olejnej, raže, ovsa, kukurice a hrachu.

Vykonávame chov mäsových plemien hovädzieho dobytka.

Chovateľská stanica Valentina pre čistokrvných jazvečíkov.

Kompletná úprava psíkov všetkých plemien. Strihanie, trimovanie, kúpanie, česanie. Predaj chov. potrieb a psej kozmetiky. Kurzy strihania. Čistenie análnych žliazok, skrcovanie pazúrikov. U nás môžete v príjemnom prostredí posedieť a byť pri úprave Vášho psieho miláčika.