Poľnohospodárstvo vyžaduje okrem prírodných a umelých hnojív a prípravkov aj vhodnú techniku, teda traktory, postrekovače, zberovú techniku, prípravky a ďalšie. V rámci lesníctva sú potrebné lesné sadenice a poľovnícka či lesnícka technika.

Jazdecká akadémia. Služby: -výučba jazdy na koni. -ustajnenie koní.

Sme veľkoobchodná firma zaoberajúca sa dovozom a distribúciou krmív a potrieb pre psov, mačky, hlodavce, vtáky a rybičky. Ponúkame bohatý sortiment 3600 položiek tovaru zn. TRIXIE, ANIMONDA, CHICOPEE, GENESIS, ADVANCE, BREKKIES, SANAL, klietky INTER-ZOO, konzervy PET, talianske konzervy a paštéty MONGE, ASTOR, REX, MARCHIORO, MPS .

Firma Kopečný a Kučera vznikla v roku 2002 a začala sa zaoberať vykonávaním komplexných lesníckych služieb. V roku 2007 sme založili lesnícku firmu Vysočinská lesná s.r.o., ktorá prebrala všetky nami vykonávané služby. Hlavnou náplňou našej lesnícko-drevárskej firmy je predovšetkým práca v lesnom hospodárstve, kde vykonávame všetky služby s týmto ...

Ťažisko činnosti: - šľachtenie kvetov a zelenín - šľachtenie, množenie a obchod s ovocnými druhmi a niektorými poľnými plodinami - produkcia okrasných výpestkov. Veľkú časť produkcie zaberá strojárska výroba: - výroba oceľových konštrukcií - výroba skleníkov - žiarové zinkovanie.

Predaj: - záhradné rastliny - substráty a kôra - osiva - hnojivá a postreky - keramické a plastové hrantíky a kvetináče. Realizácia a úpravy záhrad.

Chovateľská stanica - NEMECKÝ OVČIAK Hotel PRO psy

Spracovanie a rozvoz: - zemiaky (lúpané, vákuované, strúhané, varené) - koreňová zelenina (lúpaná, strúhaná). Sídlo firmy: - Lipník nad Bečvou, Mánesova 1382.

Spoločnosť Acre.cz sa zaoberá pestovateľskou a realizačnou činnosťou parkov, závlahy, jazierok, rastlín, zhotovenie mlatovej cesty a štetovanej cesty.

Chovateľská stanica - AMERICKÝ KOKRSPANIEL viacfarebný

Akciová spoločnosť Agropol je obchodná spoločnosť s holdingovým usporiadaním zaujímajúce významné postavenie na trhu poľnohospodárskych komodít.

E-shop - potreby pre psov granule, maškrty, kozmetika

Psie škola: -škôlka pre šteniatka -výcvik psa s majiteľom -výcvik psa s ubytovaním -výcvik psa u majiteľa -príprava na skúšky -výcvik v obrane Náprava aj veľmi problémových zvierat.

škola pre psov - výcviky psov - AGILITY - psie psychoterapia - škôlka pre šteniatka - organizovanie táborov so psami Ubytovanie, hotely pre zvieratá.