Aj v dnešnej dobe majú remeslá stále nezastupiteľný význam. Čalúnnictvo, krajčírstvo, stavebno-remeselné práce, umelecké práce, strojárske remeslá, kominárstvo, reštaurátorské práce a ostatné remeslá sú nevyhnutné v každodennom živote každého človeka.

Služby hodinového manžela: - kompletné montáže nábytku všetkých výrobcov - montáž garníž, zavesenie záclon - drobné opravy nábytku - menšie stavebné úpravy - vŕtanie dier do panelov i do dlaždičiek - elektrikárske opravy - výmeny zásuviek, vypínačov či žiaroviek - montáž svetiel -instalatérské práce - upchaté odpady, oprava vodovodných ...

Tesárske a pokrývačské práce: - kompletná dodávka striech - výstavba pergol - rekonštrukcia a zateplenie striech - tesárske a pokrývačské práce.

Realizácia všetkých izoláciou pre technické zabezpečenie budov: - kúrenie - chladenie - sanita - klimatizácia - kanalizácie ... a ďalšie.

Spoločnosť interiersystem s.r.o. vykonáva úpravy interiérov, sadrokartónové konštrukcie, minerálne podhľady a všetky dokončovacie práce. Stavebné práce: - úpravy interiéru - sadrokartónové konštrukcie - minerálne podhľady - všetky dokončovacie práce.

Opravy cestných vozidiel Zámočníctvo, nástrojárstvo

Stavebná firma pôsobiaca v oblasti realizácie stavieb. Stavebná činnosť: - rodinné domy - rekonštrukcia.

činnosti: - tesárske práce - klampiarske práce - pokrývačské práce - montáž stredných okien.

Spoločnosť CEDA Maps a.s. spravuje vlastnú sadu digitálnych máp Českej a slovenskom republiky vhodnú pre analýzy v GIS i mimo nich. Ponúkame navigačnej databázy, databázu bodov záujmu a rastrové mapy pre tlač i na web. Prevádzkujeme vlastné mapovú službu nad našimi dátami. Klientom poskytujeme poradenstvo aj riešenie na mieru. Sme distribútorom ...

Zaoberáme sa predovšetkým inštalatérskym a vykurovacími prácami na kľúč, meraním tepla, rozúčtovaním tepla či montážou a demontážou vodomerov.

Geologické práce: - geologický prieskum - hydrogeologický prieskum - Pedologická prieskum - meranie radónu - zaťažovacie skúšky - vsakovanie zrážkových vôd.

Maliarske a natieračské práce: - maľovanie bytových a nebytových priestorov - miešanie farieb - nátery fasád - nátery dverí, zárubní, okien a radiátorov.

truhlářství: - okná - dvere - pergoly - atypické stolárske výrobky - montáž stolárskych prác spoločne s možnosťou murárskych a iných stavebných prác. Stavebné práce: - rodinné domy na kľúč.

Ponúkame a vykonávame všetky inštalatérske služby. Sme firma s dlhou tradíciou a skúsenosťami.

Stavby a rekonštrukcie rodinných domov. Stavebné práce: - realizácia striech - fasády - zateplenie - sádrokaronářské práce - inštalatérske práce - elektroinštalácia - obklady, pokládka dlažby, zámkovej dlažby - zemné, výkopové práce a terénne úpravy.

Spoločnosť kartárka svetla s.r.o. poskytuje výklad kariet po telefóne. Kartárky svetlá sú vám k dispozícii ihneď pre výklad kariet po telefóne. Vo dne aj v noci je vždy pripravená niektorá z našich kartárok Vám pomôcť, poradiť. Môžete teda volať kedykoľvek na našu telefónnu linku. Vyberte si kartárku, ktorá je práve online, alebo sa nechajte ...

práca: - murárske, murár - obkladač, obkladačské - rekonštrukcia kúpelní - kompletné prestavby bytov a domov

Firma TOP Podlahár PRAHA s.r.o. ponúka profesionálne pokládku podlahových krytín, vrátane priemyselných podláh či bezpečnostné dlažby určené pre detské ihriská a športoviská. Pracujeme s kvalitnými materiálmi od preverených výrobcov. Sídlime na Prahe 4, Chodov. Dodávka, pokládka, montáž:  - plávajúce podlahy  - vinyl  - PVC podlahy  - ...

Práca autožeriavom AD 28 na podvozku T815, AD 20 a AD 160 na podvozku TATRA 148 Jadrové vŕtanie železobetónu, muriva a kameňa Železobetónové a oceľové konštrukcie Diamantové rezanie

práca: - klampiarske - pokrývačské - tesárske - klampiar, pokrývač, tesár

Stavebná spoločnosť: - stavebná výroba - kovovýroba - stavebniny

Vykonávame všetky geodetické práce: geometrické plány (rozdelenie pozemku, vyznačenie budovy i rozostavané, vecné bremeno) a vytyčovanie hraníc. Ďalej podklady pre projekty, zameranie skutočného stavu objektov a sietí pre kolaudáciu, vyhlásenie vlastníka.

natieračské práce výrub - stromy vrátane prierezov konárov zasklievanie - presklené plochy - okná - podhľadové panely umývanie - okná - fasády Výškové práce pomocou horolezeckej techniky

Kovovýroba, zámočnícke práce. Zváranie hliníka a nerezu, opravy AL diskov.