Aj v dnešnej dobe majú remeslá stále nezastupiteľný význam. Čalúnnictvo, krajčírstvo, stavebno-remeselné práce, umelecké práce, strojárske remeslá, kominárstvo, reštaurátorské práce a ostatné remeslá sú nevyhnutné v každodennom živote každého človeka.

Medzi naše služby patrí napríklad výroba kovových vrátových konštrukcií, regálov, krídlových brán a vrát, kovového zábradlia, svetlíkov, balkónových zábradlí, striešok a zastrešenie, pergol a posedenie.

Umelecké a remeselné spracovanie kovov: - umeleckoremeselné výroba - reštaurovanie historických predmetov z kovov - zákazková výroba - pokovovanie drahými aj základnými kovmi - galvanoplastická výroba z drahých i základných kovov.

Správa a údržba bytových nehnuteľností. Vykonávame opravy nehavarijního charakteru na objektoch aj v bytoch, drobné murárske a zámočnícke práce. Ponúkame opravy, výmeny, montáže sanitárnych zariadení, výmeny rozvodov v bytových jadrách a výmenu radiátorov.

Zatepľovanie rodinné domy sadrokartonárske práce Stavebné firmastavba - rodinné domy na kľúč a rekonštrukcie - votavů murárske práce

Dodávka, montáž, realizácia: - drevené podlahy - parkety - vinylové podlahy - vonkajšie terasy - drevené schody

nátery - výškové budovy Montáž, rekonštrukcia a revízia - bleskozvody Údržba a opravy - fasády výškové práce - likvidácia cencúľov z odkvapov a strešných zvodov - odstraňovanie hniezd na stavebných objektoch klampiarske práce Pokrývačské práceopravy a strešné plášte montáž - zábrany proti ...

Služby, práce: - maliarske - natieračské - čistenie fasád

Geodetické práce: - vyhotovenie geometrických plánov pre vyznačenie budovy, vyznačenie vecného bremena, rozdelenie pozemkov a ďalšie - vytyčovanie hraníc podľa katastra nehnuteľností v teréne - zameranie skutočného vyhotovenia inžinierskych sietí, terénnych úprav a úprav komunikácií - dokumentácia k súčasnému vykonanie budov a zameranie ...

Predaj a šitie pánskych oblekov a doplnkov. Pánsky odevné servis: - návrhy a vytvorenie vlastného štýlu - šitie oblekov a košieľ na mieru - hotová konfekcie - kravaty a odevné doplnky.

Spoločnosť IVEK-kúrenie s.r.o. je zameraná predovšetkým na kúrenárske a vodoinštalatérske práce veľkého i malého rozsahu.

Projekčná a inžinierska činnosť, geodetické práce.

práca: - klampiarske, pokrývačské - ploché strechy - izolácia

služby: - statická a projekčná kancelária - projekčné práce v oblasti pozemných stavieb - stavebná projekcia - statické posudky novo navrhovaných alebo existujúcich konštrukcií, prípadne ich čiastočných alebo kompletných úprav a prestavieb.

Kúpa tovaru za účelom jeho ďalšieho predaja a predaj Výkon zememerickych činností

Čalúnnické práce: - opravám starožitného a novodobého nábytku, prevádzame výrobu matracov a prácu s kožou. Naša firma má skúsenosti s poskytovaním čalúnnických služieb hotelom, reštauráciám, divadlám a pod.

činnosť: - revízie vyhradených plynových zariadení - revízie a skúšky tlakových nádob stabilných - revízie a skúšky parných a horúcovodných kotlov bez obmedzenia výkonu - odborné prehliadky kotolní

elektroinštalačné práce služby: - elektroinštalácia - bleskozvody - priemyselné montáže - zabezbečovací systémy - domáce telefóny a ďalšie.

Kanalizačné a kúrenárske práce: - montáž nových rozvodov a stúpačiek - montáž regulátora tlaku vody pre dom aj byt - montáž vodných filtrov a vodomerov - opravy a úpravy vodovodov - čistenie kanalizácie - kompletnú montáž kúrenia vrátane osadenia.

činnosť: - hydrogeológia, hydrogeologický prieskum - rozbory vody, čerpacie skúšky - posudky pre likvidáciu odpadových vôd (domovej čistiarne, septiky, vsakovanie) - návrhy likvidácia zrážkových vôd - ekologické audity - prieskumy znečistenia zemín, povrchových a podzemných vôd - rizikové analýzy ..... atď.

Údržbárske práce: - inštalatérske - elektrikárske - zámočnícke - murárske.