Potrebujete namontovať elektroinštaláciu alebo realizovať pravidelnú elektro revíziu? Elektroinštalačné práce zahŕňajú zapojenie, kontrolu čiže revíziu, schválenie, prípadnú konzultáciu a následnú opravu. Zverte svoju elektrickú sieť profesionálom.

Montáž, opravy, revízie a skúšky elektrických zariadení

Projektovanie, opravy, revízie a montáže elektrických zariadení - výroba rozvádzačov - opravy, montáže a revízie vyhradených elektrických zariadení - automatizácia výrobného procesu HW + SW - dodávky pre galvanické linky a neutralizačné stanice.

Úpravy domov a renovácia interiérov - elektroinštalácia, elektroinštalačné práce - vodo topo plyn - výškové práce - murárske práce.

Práca: - elektromontáže - domové prípojky - elektroinštalácia - verejné osvetlenie - elektrovykurovanie. Projekčné práce: - elektro. Zmluvný partner ČEZ: - stredisko služieb ČEZ (obchodná kancelária).

Spoločnosť je držiteľom certifikátu ISO 9001:2007, ISO 14001:2005, OHSAS 8001:2005. Montáž, rekonštrukcia, opravy, revízia elektrických zariadení prevažne pre SR: -rozvodne, trafostanice nízkeho aj vysokého napätia -vnútorná aj vonkajšia inštalácia v priemyselných a bytových objektoch -káblové rozvody elektro i telekomunikačné -bleskozvody, ...

Priemyselné automatizácie, automatizačné systémy - inteligentné bývanie a riadenie budov - elektro, výroba rozvádzačov - tvorba aplikačného softvéru.

Staviteľstvo, stavebné práce - hrubá stavba - murárske práce - klampiarske a pokrývačské práce - zateplenie budov - maliarske práce - elektroinštalačná práca - liate podlahy.

Práca: - elektroinštalačný - elektrikár - montáže priemyselných elektroinštalácií.

Práca, montáž po celej SR**: -špecializovaná pokládka a distribúcia strešných, stenových a odkvapových systémov RANNILA vrátane zaškoľovania montážnych firiem -klampiarske pozink, meď, hliník, titánzinok, RANNILA, LINDAB -pokrývačské RANNILA, LINDAB, SATJAM, MEINDL, TONDACH, BETERNIT -montáž strešných okien ...

Výstavba: -telekomunikačné práce -elektrikárske práce -murárske práce -zemné práce. -správa a prenájom nehnuteľností: -Beckovského 2045, Havlíčkov Brod, 580 01 tel: 569 428 630.

Malina Rekonštrukcia V oblasti stavebníctva pôsobíme na slovenskom trhu už viac ako 15 rokov. Širokým sortimentom našich služieb pokrývame plne požiadavky našich zákazníkov na kompletné dodávky jedinou firmou, čo so sebou nesie výhody nadväznosti prác pri akýchkoľvek adaptáciách bytov či domov a objektov. Vykonáme napr. rekonštrukciu ...

Smarteon Systems s.r.o. sa zameriava na automatizáciu domácností a múdre bývanie s inteligentnou elektroinštaláciou.

FOLZA s.r.o. sa zameriava na stavby a rekonštrukcie domov a bytov, výkopové práce, montáže klimatizácií, zabezpečenie, kamerových systémov a na elektroinštalačné práce.

DP stavinvest s.r.o. sa zameriava na stavebnú činnosť elektroinštalačnej, vodoinštalačnej, kúrenárskej, obkladačskej a sadrokartonárskej práce.

Spoločnosť Instalatér Brno sa zaoberá všetkými vodo inštalatérskymi, kúrenárskymi, murárskymi, maliarskymi, natieračskými a elektrikárskymi prácami. Realizujeme kompletnú rekonštrukciu bytov, kúpeľní a bytových jadier. Vykonávame dodanie a montáže plávajúcich podláh a kuchynských liniek. Zaistíme výrobu a montáž vstavaných skríň na ...

Elektropal s.r.o. sa zameriava na elektroinštalácie, LED osvetlenie, ozvučenie a bezpečnostné a kamerové systémy.

-Poskytovanie technických služieb -Výroba rozvádzačov nízkeho napätia Montáž, opravy, revízie a skúšky elektrických zariadení

Firma Elektro - ing.Klíma s.r.o. v Třebíči na Vysočine sa špecializuje na realizáciu nových a rekonštrukciu existujúcich elektrických inštalácií vrátane prevádzky a údržby verejného osvetlenia. Tiež vlastníme veľké množstvo montážnych plošín pre prácu vo výškach a vykonávame prepravu nadmerných nákladov ťažkú autodopravou. Medzi naše ďalšie služby ...