Geometrické plány, vytýčenie hraníc pozemku a základov stavby, zameranie prípojok inžinierskych sietí, dokumentácia realizácie a pred-projekčné zameranie pozemku. Bez týchto dôležitých geodetických a geologických služieb sa nezaobíde takmer žiadna stavba.

Geodetické práce: - vytýčenie hraníc pozemkov - vytýčenie stavieb a umiestnenie na pozemku - geometrické plány - geodetické práce vo výstavbe - zameriavanie podkladov pre projektovú dokumentáciu.

Činnosť: - zememeračské práce. Zameriavanie stavieb, práca inžinierskej geodézie a vyhotovenie geometrických plánov. Sídlo firmy: - Karafiátova 1313, Valašské Meziříčí.

Geometrické plány na oddelenie pozemku a zameranie stavieb. Vytýčenie vlastníckej hranice pozemku.

Vývoj, výroba, opravy, úpravy, preprava, nákup, predaj, požičiavanie, uschovávanie, znehodnocovanie a ničenie zbraní a nákup a predaj streliva -Poskytovanie služieb pre poľnohospodárstvo, záhradníctvo, rybníkárstvo, lesníctvo a poľovníctvo -Chov zvierat a ich výcvik (s výnimkou živočíšnej výroby) -Prípravné a dokončovacie stavebné práce, ...

Geodetická a realitná kancelária - zememerická činnosť - geometrické plány - vytyčovanie hraníc pozemkov - predaj a prenájom nehnuteľností.

Zememeračská a kartografická činnosť.

Práca: - geologické - hydrogeologické - vŕtanie studní - vrtné práce.

Spoločnosť EKORA s.r.o.: - pôsobí v oblasti ochrany životného prostredie - poskytuje komplexný servis v celom procesu ochrany životného prostredia s hlavným zameraním v oblastiach: - geologické, hydrogeologické, IG prieskumy - prieskumy znečistenia horninového prostredie - ekologické audity - analýzy rizika - expertné a súdne ...

Geodézia, geodetické práce - vytýčenie a zameranie hraníc pozemkov - geometrické plány.

Geodézia, geodetické práce - vytýčenie hraníc pozemkov - mapovanie - geometrické plány.

Geodézia, geodetické práce - geometrické plány - zameriavanie, rozdeľovanie a vytyčovanie pozemkov stavieb.

Geodetické a kartografické práce.

Služby: - geodetické práce, prieskumné a ostatné predprojektové práce - štúdie - dokumentácia k územnému rozhodnutiu - dokumentácia k stavebnému povoleniu - realizačná dokumentácia stavby - dokumentácia pre výber zhotoviteľa - dokumentácia skutočného prevedenia stavby - autorský a technický dozor na stavbách - poradenstvo a konzultácie v ...

Geodetické služby so špecializáciou na kataster nehnuteľností, vytyčovanie hraníc, rozdelenie pozemkov a vytýčenie stavieb.

Geodetické práce: - zememeračstvo - geometrické plány. Hydrogeologické práce: - hydrogeologický prieskum, posudky, štúdie: - meranie radónu, únosnosť základovej škáry, presakovanie dažďovej vody.

Geodézia, geodetické služby - geometrické plány - zameranie hranice pozemku.

Geodetické práce v investičnej výstavbe - inžinierska geodézia - geometrické plány - snímkovanie.

Práca, vyhotovenie: - geometrické plány - vytyčovanie hraníc pozemkov a stavieb - meranie inžinierskych sietí - tvorba digitálnych mapových podkladov.