Maliarske a natieračské práce nezahŕňajú iba maľovanie interiérov a exteriérov, ale aj tapetovanie, nátery fasád, drobné murárske práce, sadrové omietky a nátery okien, dverí a radiátorov. Na všetky úkony sú používané kvalitné farby v mnohých odtieňoch.

Ponúkame správu a údržbu nehnuteľnosti a to v týchto kategórii. Realitná činnosť nákup, predaj, prenájom, bytu a domov, údržba nehnuteľností v stavebných činnostiach, vypratávacie práce lacné sťahovanie. Našu činnosť prevádzkujeme v kraji Vysočina, Jihlava, Humpolec, Pelhřimov, Žďár nad Sázavou.

1. Zámočnícke práce - výroba mreží, zábradlia, vchodových dverí, všetky zámočnícke opravy 2. Elektroinštalácia - el. rozvody+opravy el.zariadení vr.montážou a revíznych správ, montáž domácich digitálnych telefónov, montáž kamerových zabezpečovacích systémov 3. Vodoinštalatérske práce - rozvody vody, odpadových a dažďových zvodov, výmena a ...

Zabezpečenie stavieb proti požiarom: - protipožiarne upchávky - protipožiarne nátery - protipožiarne obklady - revízia.

Natieračské práce Maliarske práce

Maliarske nátery Maľby interiérov Fasády Správa nehnuteľnosti

Vykonávame zateplenie budov a panelových domov, čistenie rias a plesní zo zateplených fasád, ochranné nátery, antigraffiti. Miešame prefarbené omietky a farby. Predávame sanácie muriva, fasádne nátery KEIM a systémy aj produkty KEIM, Visco, Baumit, Profi baustoffe, Wurth, Topstone, Quick-mix, Tubag.

Práca: - maliarske - natieračské Predaj: - maliarske, natieračské potreby.