Maliarske a natieračské práce nezahŕňajú iba maľovanie interiérov a exteriérov, ale aj tapetovanie, nátery fasád, drobné murárske práce, sadrové omietky a nátery okien, dverí a radiátorov. Na všetky úkony sú používané kvalitné farby v mnohých odtieňoch.

rekonštrukcia: -přestavby bytové jadrá -Kúpeľňa. Kompletná rekonštrukcia kúpeľní, bytových jednotiek a bytových jadier vrátane týchto prác: Medzi základné práce patria: -bourací -zednické a obkladačské -priemyselné inštalácie (voda, kanalizácia, kúrenie, elektroinštalácie) -montáž zariaďovacích predmetov -montáž kúpeľňového ...

Stavebné práce: - renovácia interiérov - výmena okien - zatepľovanie - rekonštrukcia kúpeľne. Požičovňa: - alu lešenia do 13 metrov.

- maliarske a natieračské práce - knihárske práce, väzba kníh a časopisov, väzba do kože - výroba kalendárov - paspartovanie a rámovanie obrazov - maturitné stužky - laminovanie - krúžková a drôtená väzba - darčekové predmety - kartonážne práce, krabice - laserové obrázky, pohľady, priania.

Maliarske a natieračské práce. Miešanie farieb a omietok Miešanie autolakov a priemyselných farieb Požičovňa: -vysokotlaké striekacie zariadenie -mobilné lešenia.

maliarske práce natieračské práce sadrokartonárske práce

Dekoratívne stierky a maliarstvo v Olomouci. Poradenstvo s výberom stierok a baerv na vzorkovni. Predaj tapiet, tapetárske práce. Maliarske a natieračské práce.