TESARSTVO Viktor Kajaba Vykonávame tesárske a pokrývačské práce, výrobu a montáž drevených konštrukcií, drevostavby rodinných domov Two by Four, montáže a opravy strešných plášťov.

Práca: -murárske -maliarske -lakýrnické -tapetárske -nátery a zatepľovanie fasád -francúzske nástreky + nátery -umelé mramory - stierky. Predaj: -fasádne farby, penetrácia -protipožiarna ochrana stavieb. Vzorkovňa nástrekov.

Vykonávanie stavieb: -sanita - obkladačské práce -tvorba technických dokumentácií -vodoinštalačné a kúrenárske práce -kovovýroba -zámočníctvo a montáže -krovy, pergoly a drobné drevené stavby -hydraulika a pneumatika -výroba nábytku a kuchynských liniek.

Ponúkame kompletné rekonštrukcie striech, nové strechy, klampiarske práce, výškové práce, vyberanie snehu zo striech. Klampiarske a pokrývačské práce. Vykonávame ako rekonštrukcie existujúcich striech, tak aj montáž na novostavbách a to zo všetkých materiálov dostupných na trhu v lokalite, druhu stavby a finančných možnostiach staviteľa. Pre ...

Stavby na kľúč. Bežné údržbárske opravy bytových a nebytových priestorov. Práca: -murárske -elektroinštalačný -zámočnícke -vodoinštalačný -kúrenárske -truhlárske. Predaj a servis: -kotle na drevoplyn.

Sklenárstvo. Sklenárske práce. Pohotovostná služba: -tel.604830210

Nákup, predaj a opravy: -starožitný nábytok -výroba replík -brúsenie a odstraňovanie starých náterov.

Stavebná firma: -klampiarske a pokrývačské práce Dodávka a montáž: -strešné krytiny na šikmé a ploché strechy -hydroizolácia plochých striech a základových dosiek -murárske práce.

Murárstvo -zateplované budov -sadrokartóny

Kúrenárske práce Vodoinštalačná práca - autorizovaný servis pre Karlovarský kraj vodovodných batérií HANSA a ORA

Výstavba, realizácia: - novostavby rodinných domov, zruby - pozemná komunikácia - asfaltové, betónové, dláždené. Rekonštrukcia: - byty, bytové jadrá - zatepľovanie menších komerčných objektov a bytových domov. Práca: - zemné a výkopové práce - nešpecifikované práce vykonávané podľa dohody stavebnej mechanizáciou - ...

Stavebné zámočníctvo, zámočnícke práce. Nástrojárstvo. Prípravné práce pre stavby Vykonávanie stavieb. Demolácia, odstraňovanie stavieb. Zemné, výkopové práce.

Izolatérstvo - tepelné izolácie, hydroizolácia strechy. Murárstvo. Prípravné a dokončovacie stavebné práce. Liate anhydritové a cementové podlahy, polystyrénbetón. Pokládka polystyrénu, stierkovanie a brúsenie podlahy.

Prípravné a dokončovacie stavebné práce: - búracie, demolačné práce - zemné práce pomocou stoja UNC 060.

Realitná činnosť. Sprostredkovanie, predaj: - rodinné domy - byty - stavebné pozemky. Stolárstvo, podlahárstvo. Výroba: - kuchyňa, kuchynské linky. V spolupráci so spoločnosťou Technorol s.r.o. ponúkame predaj: - plastové okná a dvere značky VEKA.

Ak máte záujem o akúkoľvek atypickú zámočnícku prácu či kovovýrobu, sme tu pre Vás! Medzi naše činnosti patria zámočnícke práce a kovovýroba. Ponúkame výrobu nerezových atypických konštrukcií, zábradlí, schodísk, sklenených priečok, posuvných dverí s kompletným nerezovým kovaním a mnoho ďalšieho. Atypickú výrobu prevedieme podľa požiadavky ...

Elektromontážne práce, elektromontáže. Revízia elektrických zariadení budov, spotrebičov a bleskozvodov - elektrorevízia.

Zámočníctvo, nástrojárstvo. Výroba s použitím nerez ocele. Vývoj, výroba: - vybavenie golfových ihrísk - zámočnícke prvky podľa potrieb klienta.

Kominárstvo. Kominické práce: - revízie, kontrolné prehliadky, čistenie, vložkovanie a frézovanie komínov - vložkovanie továrenských komínov. Výstavba: - voľne stojace vysoké komíny vrátane projektov.

Stolárstvo, stolárske práce. Zákazková výroba: - drevený nábytok - čalúnený nábytok - sedačky. Výroba čalúnskych výrobkov. Čalúnnické opravy u zákazníka doma. Podlahárstvo, podlahárske práce. Pokládka: - plávajúce podlahy Stavba, realizácia: - pergoly a drevené prístrešky, zastrešenie.

-Zastavárenská činnosť a maloobchod s použitým tovarom -Ubytovacie služby -Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností -Prenájom a požičiavanie vecí hnuteľných -Prevádzkovanie cestovnej agentúry a sprievodcovská činnosť v oblasti cestovného ruchu -Mimoškolská výchova a vzdelávanie, organizovanie kurzov, školenia, vrátane lektorskej ...

Výškové práce horolezeckou technikou -spárovanie panelov -murárske práce-natieračské práce - výrub stromov