Do vodárenských činností môžeme zaradiť montáže, opravy a rekonštrukcie vodoinštalácie, opravy vodovodných rádov, inštalácie vodovodných batérií a bojlerov vrátane spotrebičov využívajúcich vodu (práčka, umývačka). Samozrejmosťou je pohotovostná služba.

Veľkoobchod, maloobchod, montáže: - vodoinštalačné materiál - kúrenársky materiál - sanitárna keramika. práca: - vodoinštalatérske - kúrenárske.

Stavebná firma: -kompletné dodávky stavebných a interiérových prác na kľúč -rekonštrukcia -liate samonivelačné potery. Remeslo: -murník, obkladač, tesár, inštalatér -maliar, natierač, izolatér, montáž sadrokartónu, podlahár, stolár, zámočník.

Distribúcia, montáže a komplexné služby: - solárne systémy - podlahové vykurovanie - tepelné čerpadlá - inštalatérske práce - kúrenárske práce - murárske práce.

Služby: - montáže energorozvodov a technológií v priemysle - montáže systémov chladenia - potrubné rozvody a zváranie potrubia z nerezu, PE a PP - montáže rozvodov a technológií pre rozvod tlakového vzduchu - montáže technológií a rozvodov vákuových systémov - vodo, topo, plyn - montáže plynoinštalácií a plynových spotrebičov - vložkovanie ...

Práca: - vodoinštalatérske - kúrenárske - plynárske - Vodo, Topo, Plyn

Montáže: - voda, kúrenie, plyn. Solárne panely. Kotly na peletky a biopalivá.

Služby, montáž, práca: - solárne systémy na ohrev vody - solárne kolektory Thermosolar, CosmoSol, SUNTIME, trubicové Westech - zostavy na kľúč - solárne systémy na ohrev 200 l TV, solárne systémy na ohrev 300 l TV, solárne systémy na ohrev TV s prikurovaním - akumulačné nádrže - úprava vody - úprava pitnej vody pomocou mechanických a ...

Vodo-topo-plyn. Inštalatérstvo a kúrenárstvo. Dodávka a montáž kúrenia, plynu, vody, kanalizácie.