Do vodárenských činností môžeme zaradiť montáže, opravy a rekonštrukcie vodoinštalácie, opravy vodovodných rádov, inštalácie vodovodných batérií a bojlerov vrátane spotrebičov využívajúcich vodu (práčka, umývačka). Samozrejmosťou je pohotovostná služba.

práca: - kúrenárske - inštalatérske - rekonštrukcie bytových jadier.

práca: - vodoinštalatérske - kúrenárske

Kanalizačné a kúrenárske práce.

Práca: - kúrenárske - vodoinštalatérske.

Projektovanie a vykonávanie prác v oblasti: - voda a kanalizácia - kúrenie. Montáž: - plynové kotly - kogeneračné jednotky - tepelné čerpadlá - elektrokotla.

Zámočníctvo. Zámočnícke práce. Nástrojárstvo. Nástrojárske práce. Inštalatérske práce. - vodoinštalatérstvo, rozvody vody - kúrenárstvo, kúrenárske práce, inštalácia kúrenia.

Zámočníctvo - nástrojárstvo. Hodinový manžel - všetky opravy, údržba, montáže.

Inštalatér - inštalatérske, kúrenárske a plynárske práce: - montáže kúrenia, vody a plynu v Rapotíne, tepelné čerpadlá.

Práca: - vodoinštalatérske - kúrenárske - solárny ohrev vody.

Firma J.V.G. Livex spol.s r.o. v Olomouci sa zameriava na rekonštrukciu a realizáciu bytového jadra, bytov a kúpeľne. Prevádzkujeme tiež špecializovanú predajňu s vodoinštalatérskym materiálom, kde si vyberiete všetku stavebnú chémiu, kúpeľňový nábytok alebo kompletný systém plastových rozvodov vody. Vykonávame aj dodávku vonkajších a vnútorných ...

Návrh, realizácia, opravy, renovácia: - moderné krby - kachľové pece - kuchynské kachľové sporáky. Vodo-topo-plyn.

Stavebné bytové družstvo Přerov vám zaistí prenájom nebytových priestorov a kancelárií v centre Přerova a na Predmostí. Vďaka silnej tradícii a pevnému postaveniu sa naše družstvo taktiež zameriava na správu a údržbu nehnuteľností vrátane výstavby bytových objektov a garáží. Sme spoľahlivým partnerom pre vaše bývanie! Prenájom v centre Přerova ...

Práca: - vodoinštalatérske - kúrenárske.

Vodo-topo-plyn: - domové rozvody z plastu, medi, kovu, výmeny umývadiel - výstavba plynárenských zariadení - montáže vykurovacích systémov z materiálov - klampiarske, murárske, zámočnícke, kominárske práce.

Vodoinštalatérstvo, kúrenárstvo -Výroba, obchod a služby inde nezaradené -Veľkoobchod a maloobchod -Výroba ďalších výrobkov spracovateľského priemyslu -Výroba kovových konštrukcií a kovorobných výrobkov

Práca: - kúrenárske - vodoinštalatérske - plynárske - rekonštrukcia kúpeľní.

Vodoinštalatérstvo, kúrenárstvo.

Stavebné, murárske, obkladačské a vodo-topo práce: - opravy, rekonštrukcia domčekov, bytov, drobné demolácie, vodárske a kúrenárske práce.

Ponuka domových inštalatérskych prác. Montáž kúrenia, plynoinštalatérske práce.Opravy a výmeny.

Chlapi v akcii - Hodinový manžel. Práca: - drobné aj väčšie remeselné práce, stavebné a údržbové - v domácnosti, kancelárii, či vo firme - autodoprava, sťahovanie.

Studniar, studnárske práce: -studne kopané, vŕtané, razené -čistenie, hĺbenie, regenerácia studní. Montáž, dodávka, revízia: -čerpadlá ponorné aj kalové -domáce vodárne -rozvody vodoinštalácií v RD -rozvody el. inštaláciou v RD -rekonštrukcia bytových jadier.

Služby: - doprava a mechanizácia - elektroinštalačná práca - murárske práce - vodoinštalačná práca - zimná údržba miestnych komunikácií - údržba verejnej zelene - upratovacie práce.

Výroba, predaj, servis: -solárne systémy na ohrev vody, bazénov a prikurovania. Systémy sú zaradené do programu - Nová zelená úsporám. Ďalej: -vodoinštalatérske a kúrenárske práce -kovovýroba -tlaková impregnácia dreva -výroba nábytku -výroba vodných výmenníkov do krbov a kachľových pecí.

-čistenie odpadového potrubia v domácnostiach i firmách (z umývadiel, kuch. drezov, WC, pisoárov, dažďových zvodov a cestných vpustí) -čistenie kanalizácie od DN40mm do DN600mm -odvoz odpadových vôd fekálnym vozidlom -prezeranie odpadového potrubia kamerou, monitorovanie prípojok do DN300mm -čistenie tukových lapolov(odlučovačov tukov v ...

Realizácia - kúpeľne, bytové jadrá, kompletná aj čiastková rekonštrukcia bytov, domov a komerčných priestorov, podlahy na kľúč, inštalatérstvo, kúrenárske inštalácie, elektroinštalácie, obkladačské práce a rezanie betónu a panelov.