Zámočnícka činnosť zahŕňa inštalácie dverových výplní a ich opravy, výmeny zámkov, otváranie zabuchnutých bytov, vozidiel a trezorov, osadenie bezpečnostných prvkov, inštaláciu zatváracích systémov a služby týkajúce sa dverí, zámkov a ochrany majetku.

Praga Strašnice sa zaoberá: - strojovou a zámočníckou výrobou - montážnymi prácami - prenájmom kancelárskych, dielenských a skladovacích priestorov.

Projekcia, výroba, montáž a servis: - mechanické systémy generálne kľúče. Poradenská a konzultačná činnosť v oblasti mechanických zabezpečovacích systémov pre úrady, banky, hotely školské, zdravotné a ďalšie zariadenia.

Zámočnícke práce. Nákladná doprava.

Práca: - zámočník, zámočnícke - kováčske - pasiarske

Stavebná činnosť - revitalizácia a rekonštrukcia panelových a nájomných domov - zateplenie objektov - murárske práce - sadrokartonárske práce - klampiarske a zámočnícke práce.

Spoločnosť HAKK s.r.o. sa zaoberá výrobou zámočníckych prvkov a to ako pre Váš dom záhradu tak aj pre Vašu firmu. Vyrábame ploty, brány, schodiská a ďalšie... Ďalej vyrábame rôzne druhy železných konštrukcií od interiérových prvkov pre vybavenie prevádzky alebo podporu predaja, zákazkových výrobkov pre priemyselné využitie alebo vyrábané ...

Obrábačstvo Zámočníctvo, nástrojárstvo výroba a distribúcia závlačiek

Hodinový manžel Praha poskytuje stolárske a remeselné práce aj drobné opravy a úpravy Vašej domácnosti. Ponúkame služby údržbára na telefóne okrem iného aj pre komerčné priestory, kancelárie, ordinácie, obchody alebo reštaurácie. Zaisťujeme údržbu interiéru, opravy nábytku, maliarske a tapetárske práce. Vykonávame drobné inštalatérske práce ako ...

Zámočníctvo: - výroba kľúčov - montáže, opravy a predaj - bezpečnostné dvere - bezpečnostné kovanie - bezpečnostné závory - bezpečnostné súpravy - trezory - zadlabávacie a visiace zámky - dverné zatvárače - cylindrické vložky, systémy generálneho kľúča - priemyselné zámky - nábytkové zámky - stavebné kovanie - kovanie ...

SPRACOVANIE BETONÁRSKEJ OCELE -zámočníctvo

Výškové práce: -hromozvody -práca pomocou lezeckej techniky Elektromontážna činnosť: -silnoprúd -výroba rozvádzačov -slaboprúd Zámočnícka výroba: -konštrukcia Špeciálne zákazky pre film: -akcia nad voľnou hĺbkou.

Telecon servis spol.s.r.o. - mechanické zatvárače dverí - mechanické a elektrické ovládanie okenných ventilácií - kovanie pre posuvné dvere alebo skladacie steny - kovanie pre celosklenené dvere - elektrické pohony pre všetky typy dverí, vrátane krídiel, výkladcov a doplnkov.

Stavebné práce. Pomocná stavebná výroba, pomocné stavebné práce: - stolárske práce, stolári - zámočnícke práce, zámočník, zámočníci - inštalatérske práce, inštalatér, inštalatéri - maliarske práce, maliari - tapetárske práce, tapetári - natieračské práce, natierači - kúrenárske práce, kúrenári - elektrikári, elektro práce.

Zámočnícke práce, zákazková kovovýroba Výroba oceľovej konštrukcie

Zámočnícka pohotovosť PAKLÍČ pre celú SR! Sme pohotovostná zámočnícka firma, s nepretržitou prevádzkou. Ťažisko našej činnosti spočíva v: - núdzovom otváraní zámkov a dverí - zabezpečenie objektov - opravách zámkov, dverí a zárubní po násilnom vniknutí. Náš tím tvoria profesionáli vo svojom obore. Pokiaľ teda hľadáte prvotriedne služby ...

Veľkoobchod, maloobchod - zámky, kľúče, kovania - vložky bezpečnostné aj stavebné - dverné zatvárače Prestavby a opravy vložiek, visiacich zámkov rýchle kopírovanie a výroba kľúčov odborná konzultácia a výroba systému generálneho kľúča

Rekonštrukcia a zatepľovanie domov - renovácia a údržba fasád - sanácia striech, podláh a lodžií - zasklievanie lodžií - klampiarske práce - zámočnícke práce.

Služby: - suché stavby - zámočnícke práce - murárske práce - dokončovacie práce

Zámočnícke práce. Stavebné zámočníctvo. Zámočníctvo, zámočnícka výroba, kovovýroba, predaj: - stavebné oceľové konštrukcie a stavebné zariaďovacie prvky - zákazková strojárska kovovýroba, - výroba oceľovej konštrukcie, oceľových konštrukcií - kovové, oceľové zábradlie - kovové vráta, brány a dvere, okná.

Obrábanie kovovýroba, kováčstvo, kovoobrábanie, zámočníctvo-sústruženie ploty brány.

STAVEBNÁ ČINNOSŤ: - stavby na kľúč, novostavby (vrátane projektu) - rodinné domy a domčeky aj väčšie projekty - architektonické štúdie a návrhy - rekonštrukcia bytových aj nebytových priestorov - pôdne vstavby, nadstavby, prístavby - rekonštrukcia striech, dodávky - nové strešné plášte, šikmé aj ploché strechy - opravy a zatepľovanie fasád ...

Všetky zámočnícke práce podľa projektov a stavby. Výroba schodov Výroba brán

Potrubárske, kúrenárske, inštalatérske a zámočnícko - zváračské práce.

Činnosť, práca: - zváranie, zváračské - zámočníctvo - potrubárske práce - montáž oceľových konštrukcií Zámočníctvo a zváranie v oblasti potrubných systémov a kotlov pre energetiku.

Non-stop zámočnícka pohotovosť - výroba kľúčov - otváranie dverí bez poškodenia - montáž a výmena zámkov a vložiek - otvorenie zaseknutého trezoru.