Zámočnícka činnosť zahŕňa inštalácie dverových výplní a ich opravy, výmeny zámkov, otváranie zabuchnutých bytov, vozidiel a trezorov, osadenie bezpečnostných prvkov, inštaláciu zatváracích systémov a služby týkajúce sa dverí, zámkov a ochrany majetku.

Umelecké kováčstvo, zámočníctvo a pasiarstvo.

Stavebné zámočníctvo, výroba: - oceľové konštrukcie - zábradlie - mreže - oceľové schodiská

Výroba, montáž: - svetlíky Činnosť, práca: - opláštenie budov - zámočnícke práce - oceľové konštrukcie Prevádzkareň: Gravidné 128 - Praha východ

Služby: -účtovné -daňové -odkup pohľadávok -fúzie a akvizície Stavba, výstavba: -priemyselné stavby Práca: -rekonštrukcia -zámočníctvo -kováčstvo

Realizácia stavieb, zatepľovanie budov. Zámočnícke, zváračské a montážne práce.

Zámočnícka pohotovosť Praha - dojazd na otvorenie dverí do 60 minút - nedodržanie limitu = zľava 30%, profesionálne otváranie áut a bytov bez poškodenia dverí a vozidla, nonstop dispečing. Zámočnícky servis Praha.

Zatepľovanie panelových a nájomných domov. Rekonštrukcia spoločných priestorov bytových objektov. Zámočnícka výroba.

Výroba a inštalácia vonkajších a interiérových zábradlí, schodísk, lávok, brán a ďalších oceľových konštrukcií. Ponuka zámočníckych prác.

Rýchle a spoľahlivé otváranie zámkov, áut, bytov a trezorov. Výmena vložiek a zámkov, montáž kovania, opravy dverí. Zámočnícka pohotovosť nonstop Praha a okolie. Kompletné zámočnícke práce, zabezpečenie a iné podľa telefonickej dohody.

Naša spoločnosť vykonáva výstavby rodinných domov a stavieb, rekonštrukcie domov i bytov, kúpeľní a bytových jadier. Stavebné práce vykonávame v Prahe, v stredočeskom a juhočeskom kraji. Ďalej ponúkame komplexný sortiment: - stavebných, obkladačských, murárskych, kúrenárskych, zámočníckych, maliarskych a natieračských prác vrátane ...

Komplexné služby: -výťahy (všetky typy) -nákladné plošiny -plošiny na prepravu imobilných občanov -zdvíhacie zariadenie. Kovovýroba: -tvárnenie (strihanie, ohýbanie, dierovanie) na CNC strojoch: -oceľové a nerezové plechy. Stavebné zámočníctvo, výroba: -oceľové konštrukcie -balkóny -zábradlie. Výroba, obchod: ...

Servisné stredisko FAB. •výroba kľúčov, auto-kľúčov, moto-kľúčov, dozických a tvarových kľúčov jamkových, špeciálnych, čipových kľúčov a auto-kľúčov s čipom crypto •opravy vložiek, auto-zámkov •zjednocovanie vložiek, tvorba systému centrálneho a generálneho kľúča.

Stolárske práce -kúrenárske -klampiarske -pokrývačské -zámočnícke -vodoinštalatérske

Výroba a predaj obalov pre: - potravinárstvo - farmaceutický priemysel - spotrebný tovar - reklamné účely.

Práca: -tepelná, akustická izolácia -chladová izolácia -opláštenie budov a hál -klampiarske práce -zámočnícke práce.

Zámočníctvo. Montáž a servis bezpečnostných dverí, výroba kľúčov a prístupových systémov.

Zámočnícke a klampiarske práce, zákazková kovovýroba.

Inštalatérstvo, zámočníctvo a kúrenárstvo. Služby rozvodu plynu, odpadov a tepla.

Výroba plotov, madiel, zábradlia a vrát.

Zámočníctvo, nástrojárstvo Montáž, opravy, revízie a skúšky tlakových zariadení a nádob na plyny

Zámočníctvo a zváranie. Opravy hliníkových a nerezových dielov a doplnkov na autá alebo motorky - rozvody klimatizácií - olejových vaní - stúpačiek - rámov - iných dielov a zariadení.