Umelecké zámočníctvo, kováčstvo, reštaurovanie, pasiarstvo, pozlacovanie, odlievanie a iné umelecko-remeselnícke práce sú dôkazom toho, že sa dá skĺbiť remeslo s estetiku. Nechajte si vyrobiť ozdobné kľučky, zámky alebo napríklad kovové výrobky umelcami.

Výtvarník, služby: - tiffany vitráže - maľba na sklo, drevo, textil - olejomaľba

Služby: -skladanie, aranžovanie hudby. Montáž, inštalácia: -zvukové techniky.

Naša firma sa špecializuje na výrobu architektonických modelov, frézovania, gravírovania. Ďalej sa zaoberáme výrobou reklamy napr: - svetelné reklamy - ceduliek - štítkov - polepom áut.

Bezpečnostná a detektívna agentúra. Predaj, výkup: -zlato -diamanty Prenájom: - nebytové priestory Organizovanie: - voľnočasové aktivity pre firmy (konferenčné aktivity, ...)

Ponúkame: - kovovýroba - zámočníctvo - inštalácia priemyselných médií - montáže - demontáže - umelecké kováčstvo - zemné práce - BOBCAT S250. Prevádzkareň: Bechov 85, Dolný Bousov, 29404

Umelecké plastiky zo šedej liatiny Svietniky, vázy, obrazy, sochy

Práca, služby: -ručné maľovanie na sklo Predaj, maloobchod: -sklo -svietidlá.

Práce, opravy, výroba, zlatník: - šperky, zlato - rytie monogramov. Zlatníctvo.

Reštaurovanie štýlového nábytku, kultúrnych pamiatok a zbierkových predmetov - licencie Ministerstva kultúry ČR. Umelecko-truhlárske a čalúnnické práce.

Umeleckoremeselné spracovanie kovov

Grafický ateliér Václava Kovaříka by rád svojou prácou prispel k vzniku graficky hodnotných produktov pre kultivovaných klientov.

Remeselnícke práce ( lakýrnické, maliarske, stolárske, rezbárske, umelecko kováčske a zámočnícke ) Stolárska zákazková výroba: - dverí, okien, Eurookien aj pre pamiatkovo chránené objekty ( repliky historických okien i dverí ) - nábytku, aj vstavaného - rezbárske práce - dodávky interiéru na kľúč - vrátane kompletnej povrchovej úpravy - ...

Umelecké kováčstvo. Remeslo: - umelecký kováč - mreže, vráta, ploty, brány, zábradlia, krbové náradie - svietniky, lampy, kľučky, stoly, stolíky.

Výroba, predaj: -medené fontány: -bytové, záhradné, hotelové. Práca: -umelecké spracovanie medi.

Maľovanie obrazov na zákazku, reštaurovanie obrazov, maľovanie a reštaurovanie fresiek a sgrafít, obnova renesančných fasád.

Výtvarné práce: -design -sklo -drevo -kov.

-Opravy a údržba kópií historických nástrojov - čembalo -Prevádzkovanie kultúrnych, kultúrno-vzdelávacích a zábavných zariadení, organizovanie kultúrnych produkcií, zábav, výstav, veľtrhov, prehliadok, predajných a obdobných akcií -Mimoškolská výchova a vzdelávanie, organizovanie kurzov, školenia, vrátane lektorskej činnosti -Poradenská a ...

Maľovanie portrétov podľa fotografie na zákazku. Reprodukcia obrazov, ale aj karikatúry ceruzkou alebo maľba na maliarske plátno. Ponúkame olejomaľby, rodinné portréty a bábky podľa fotografie. Všetko od skutočných umelcov, objednanie online a dodanie až domov. Portréty sú vhodné ako darček pre šéfa a hodia sa aj do moderného bytu.

Fotodekorácia, fotografický dekor (digitálna laserová tlač): -keramických obkladov, dlažby, presklené plochy, plechy.

Predaj - autorské šperky Výroba - autorské šperky