Pivárne, krčmy, vinárne, reštaurácie a ďalšie pohostinstvá ponúkajú príjemné posedenie spolu s dobrým jedlom a pitím. Ponúkajú aj na rozvozy jedál, catering, prípravu poludňajšieho menu, sledovanie športových stretnutí alebo organizovanie súkromných akcií.

Original Slovak PUB: - samovýčapné stoly - 10 značiek piva - kaviareň, vináreň - 12 obrích TV obrazoviek s prenosmi podľa priania - cocktail bar, miešané nápoje - pohodlné sedenie v kožených boxec - nová aj starotradičná česká kuchyňa - salónik - exkluzívny bar - denné menu. - organizovanie svadieb (kompletná realizácia) - prvotriedny ...

Reštaurácia Na Švábke SLOVAK CUISINE AND BEER Služby: -reštaurácie a piváreň -nefajčiarska, fajčiarska reštaurácia -Pilsner urquell z tanku -tradičná česká kuchyňa.

Služby: - ubytovanie - hostinec

Reštaurácia Robotnícky dom. Piváreň. Pohostinstvo: -salónik.

Reštaurácia. od 31.07.2011 do 31.12.2099

horská chata: -izby 2-8 osôb teplá voda na izbách sociálne zariadenie na poschodí -reštaurácia 70 miest -salónik 20 miest V lete záhradka, gril, vonkajší bazén. Pre ubytovaných hostí a hostí reštaurácie parkovanie zadarmo.

Športovo rekreačný areál. Penzión, apartmány. Ubytovanie v Jizerských horách. Reštaurácia. V objekte apartmány možnosť samostatného varenia. Vychádzky na koňoch, tenisový kurt a pod.

Hostinec - studená a minútková kuchyňa - pivo STAROPRAMEN, KELT, GRANÁT polotmavý

Penzión. Ubytovanie v Jizerských horách. Reštaurácia, bar*.

Pohostinstvo, reštaurácia, piváreň.

Ubytovanie, služby: - chata - krčmička

Služby: -poľnohospodárstvo -rastlinná výroba -živočíšna výroba - bioplynová elektrárne - pohostinstvo - ubytovanie