Pivárne, krčmy, vinárne, reštaurácie a ďalšie pohostinstvá ponúkajú príjemné posedenie spolu s dobrým jedlom a pitím. Ponúkajú aj na rozvozy jedál, catering, prípravu poludňajšieho menu, sledovanie športových stretnutí alebo organizovanie súkromných akcií.

Hostinská činnosť - kamenné prevádzky + FRANCHISING Hudobný internetový obchod SHOPÁK.CZ Agentúrne zastúpenie hudobných skupín - TRI SESTRY, E!E, DOCTOR P.P., FANÁNOK A SYNOVIA VÝČAPU, JAROSLAV UHLÍR - zabezpečenie kopletného cateringu na kultúrnych podujatiachorganizácie - kultúrna produkcia, promotérstvo, turné a hudobné ...

Výletný hostinec pri Duspivách Ponúkame lacné ubytovanie v priestoroch rodinného domu vhodné najmä pre robotníkov. Cena je od 120/osoba/noc. K dispozícii je spoločná kuchynka, sprchy, WC.

Hostinec a reštaurácia: -reštauračné a pohostinské služby Penzión: -celoročné ubytovanie v súkromí

Mexická reštaurácia. Prevádzkovanie mexických reštaurácií s atypickým interiérom a stredoamerickými špecialitami. Americké suroviny a korenie, hudba stredoamerická salza.

Hostinská činnosť -motohospoda

Domáci pivovar Pegas. Reštaurácia, stravovanie.

Hostinská činnosť park U troch pávov

Penzión U Vackov - penzión - pivnica - rodinný pivovar

Pivovarský dvor Lipan: -pivovar -pestovateľská pálenica -penzión -reštaurácia -školiace priestory.

Hostinská činnosť: - piváreň, krčma. Herňa. Prevádzkovanie: - hracie automaty - biliardy. Stávková kancelária.

Krčma Na blbom mieste: - poludňajšie menu 4 druhy - 50 miest - záhradka 25 miest - wifi - rauty, oslavy, svadby, catering, grilovanie - každé 6té pivo zadarmo - každé 29té menu zadarmo - rozvoz grilovanej pochúťky do domu - rozvoz jedla do domu, do firiem po okresoch Uherské Hradiště a Zlín zadarmo!