Výhodná obedové menu, rozvozy jedál, gurmánsky zážitok, špeciality v jedálnom lístku a mnoho ďalšieho zabezpečia reštauračné zariadenia. Môžete navštíviť reštaurácie špecializované na jednu kuchyňu, napríklad taliansku, francúzsku, českú či slovenskú.

Výčap na stojače. Unikátna výčapná technológia. Mimoriadna starostlivosť o pivo. Moderný interiér s poctivým remeselným spracovaním.

Reštaurácia - fajčiarska a nefajčiarska časť - WIFI pripojenie - záhradka pre 40 osôb - parkovisko - detský kútik - možnosť usporiadať spoločenské akcie.

Reštaurácia, pizzeria.Reštaurácia s talianskou kuchyňou, ktorá je pripravovaná výhradne z originálnych talianskych surovín.

Reštaurácia Marco Polo. Jedlo z kvalitných čerstvých surovín.

Reštaurácia Chalúpka. - pokrmy českej i zahraničnej kuchyne, mäsa na grile a špeciality. Organizujeme firemné akcie, večierky, rauty, narodeninové oslavy, svadby, promócie, smútočné hostiny.

Hostinská činnosť -Veľkoobchod a maloobchod Predaj kvasného liehu, konzumného liehu a liehovín

SAFFRON BAR & TAPAS Gastronómia.

Reštaurácia: - raňajkové a poludňajšie menu - stály jedálny lístok - letná záhradka.

Reštaurácia Moderná reštaurácia v historickom centre mesta Vás nadchne svojim kvalitným jedlom z českej i modernej kuchyne. V lete sa môžete tešiť na vonkajšie posedenie v záhradke. Organizujeme firemné večierky, svadby, promócie, maturitné večierky atď., pri ktorých Vás každú sobotu bude sprevádzať živá hudba.

Talianska reštaurácia - pizza - cestoviny - šaláty - steaky, ryby - talianske a moravské vína - dezerty - vynikajúca káva - denné menu - letná terasa

Pohostinstvo Pontis Nefajčiarska reštaurácia, letná záhradka, organizovanie akcií, vstup so psami, wi-fi zdarma, parkovanie pri reštaurácii Točíme pivo: Starobrno Medium, Dačický Kutnohorský svetlý ležiak, Krušovice pšeničné, pivné špeciály

Reštaurácia, reštaurácia. Menu. zameranie na ryby a sushi.

Reštaurácia, stravovanie. Kapacita 100 miest + salónik. Našu reštauráciu nájdete v bývalom objekte Lipsko, pochutnať si u nás môžete na medzinárodnej kuchyni, pizze, cestovinách, steaku. Každý víkend pre Vás pripravujeme rôzne HOT TIP akcie. Na zapitie točíme Plzeň, Gambrinus, Fénix a nealko Birell.

Reštaurácia Kiwi Raw Food Reštaurácia živej stravy Klub zdravých raňajok

-Prevádzkovanie kultúrnych, kultúrno-vzdelávacích a zábavných zariadení, organizovanie kultúrnych produkcií, zábav, výstav, veľtrhov, prehliadok, predajných a obdobných akcií -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Ubytovacie služby -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Reklamná ...

Tulip Reštaurácia, stravovanie. Menu. Nefajčiarska reštaurácia.

Reštaurácia La Bouchée: -gastronomický podnik sa špecializuje na jedlá z kvalitných čerstvých surovín, biopotravín a jahňacieho mäsa -inšpirácia domácej francúzskej kuchyne.

Reštaurácia je nefajčiarska s vyhradeným miestom pre fajčiarov. Reštaurácia je plne prispôsobená pre telesne hendikepovaných. Denné menu.