Výhodná obedové menu, rozvozy jedál, gurmánsky zážitok, špeciality v jedálnom lístku a mnoho ďalšieho zabezpečia reštauračné zariadenia. Môžete navštíviť reštaurácie špecializované na jednu kuchyňu, napríklad taliansku, francúzsku, českú či slovenskú.

Reštaurácia, vináreň: -minútková kuchyňa -zmrzlinové poháre -teplé múčniky -letná záhradka -ľadovú grécku kávu "frappé" -miešané nápoje -zeleninové šaláty.

Nefajčiarska reštaurácia - kapacita 70 - 80 miest - česká kuchyňa - WIFI pripojenie.

Výroba, distribúcia, predaj: -čerstvý lahôdkový tovar, lahôdky -cukrárske výrobky, pečivo. Cateringové služby. -organizovanie a zásobovanie - hostiny, oslavy a spoločenské akcie. Možnosť objednávky a rozvozu.

Jedáleň. Výroba: -studené aj teplé kuchyne: -strava je pripravovaná v sortimente piatich druhov jedál a jedného druhu polievky. Rozvoz jedál do firiem v Brne a okolí: -do 80km podľa množstva -zaisťujeme dovoz stravy do stravovacieho zariadenia v dobe, na ktorej sa vzájomne dohodneme s odberateľom -výdaj obedov aj našimi pracovníkmi u ...

Hudobný klub: -organizácia folkových, rockových a alternatívnych koncertov -relácie pre školy -divadlo -pohybovky - joga, kalanetika, tanečné večery. Klub prevádzkuje: Kultúrne a vzdelávacie stredisko "U Troch kohútov", príspevková organizácia

Reštaurácia: - teplá, studená kuchyňa - poludňajšie menu - nefajčiarska reštaurácia - alkoholické, nealkoholické nápoje - firemné akcie - catering - a la cart - wifi - letná záhradka.

Reštaurácia. Grill bar. Pizzeria. Služby: -rozvoz jedla, jedál, pizza.

Kaviareň, cukráreň s vlastnou výrobou a možnosťou rozvozu.

Kaviareň, vlastná cukráreň. Organizovanie: -rauty -svadby -promócie. Salónik 32 miest. Bezbariérový prístup. Významná funkcionalistická stavba Prof.Ing.arch. Bohuslava Fuchsa z roku 1925.

Závodné lacné stravovanie. Rozvoz jedál po Brne zadarmo.

Stolný tenis, pingpongová hala pre verejnosť.

Firemná párty, teambuilding, konferencie, hostesky, catering, gastro servis, ubytovanie, veľtrhy, sales promotion, design.

Hostinská činnosť -Veľkoobchod a maloobchod -Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností -Sprostredkovanie obchodu a služieb